Current Affairs 14-20th Jan 2019


12 Questions MCQ Test Current affairs For CLAT 2019 | Current Affairs 14-20th Jan 2019


Description
This mock test of Current Affairs 14-20th Jan 2019 for CLAT helps you for every CLAT entrance exam. This contains 12 Multiple Choice Questions for CLAT Current Affairs 14-20th Jan 2019 (mcq) to study with solutions a complete question bank. The solved questions answers in this Current Affairs 14-20th Jan 2019 quiz give you a good mix of easy questions and tough questions. CLAT students definitely take this Current Affairs 14-20th Jan 2019 exercise for a better result in the exam. You can find other Current Affairs 14-20th Jan 2019 extra questions, long questions & short questions for CLAT on EduRev as well by searching above.
QUESTION: 1

 IMBEX - army exercise at Chandi Mandir Station at Chandigarh, conducted between which two countries? 

Solution:

 IMBEX - army exercise at Chandi Mandir Station at Chandigarh between India and Myanmar

QUESTION: 2

Sanjiv Khanna and Justice Dinesh Maheshwari elevated to___

Solution:

Got promoted to the supreme court

QUESTION: 3

National Museum of Indian Cinema, at mumbai, was inaugurated by whom?

Solution:

Prime minister inaugurated it.

QUESTION: 4

Stefan Loven is the president of___

Solution:

Sweden

QUESTION: 5

Which country will host the conf. on land degradation and desertification, this year?

Solution:

India will host it for 2019.

QUESTION: 6

Palestine to become the chairman of __

Solution:

G77 & China - a coalition of 134 countries, estd. in 1964

QUESTION: 7

Vibrant Gujarat summit to be held in which city?

Solution:
QUESTION: 8

5 year plan of Government for 2018-2023 will be focused on __

Solution:

5 year plan of Government for 2018-2023 will be focused on drug abuse

 

QUESTION: 9

Yohei Sasakawa to get __

Solution:

Yōhei Sasakawa is chairman of The Nippon Foundation, the World Health Organization Goodwill Ambassador for Leprosy Elimination, and Japan's Ambassador for the Human Rights of People Affected by leprosy

QUESTION: 10

Youngest Indian to bag a gold medal in shooting is 

Solution:

10 year old Abhinav Shaw

QUESTION: 11

Who will be awarded the first 'Phillip Kotler' prize?

Solution:
QUESTION: 12

DR. Rattan Lal to get the prestigious

Solution:

Related tests