|1 Crore+ students have signed up on EduRev. Have you?|
Varun made 25sandwiches and distributed them equally among his 5 friends. How many sandwiches did each of his friends get?
25 ÷ 5 = 5
Therefore, 5 sandwiches did each of his friends get.
Mona’s father has given her 100 as a birthday gift. Which of the following toys can she buy?
She can buy a car.
Pooja bought the given tennis ball. She gave ₹ 50 to the shopkeeper. how much amount of money did she get back?
Total amount she has ₹ 50
She gave = ₹ 38
She get back = 50 - 38 = ₹ 12
Shreya bought 12 cupcakes on monday, 10 cupcakes on tuesday and 34 cupcakes on wednesday. How many cupcakes did she buy altogether?
12 + 10 + 34 = 56
Therefore, she buy 56.
Riya had She ate ________are left with her.
12 - 5 = 7
Therefore, 7 apples are left with her.
A monster has 5 eyes. 5 such monsters will have _________ eyes.
5 x 5 = 25
Therefore, 5 such monsters will have 25 eyes.
Prateek bought a cold drink can as shown in the picture. The shape of the can is _________.
The shape of the can is Cylinder.
The weight of Priya's is equal to the weight of The weight of is equal to the weight of _________..
The weight of is equal to the weight of 8.
Vinay had He used Which of the following number sentences represents the number of pencils left with him?
Total Number of pencils = 15
He used = 5
Therefore, 15 - 5 = 10 pencils left with him.
_______ is taller than ali but shorter than ella.
Mona is taller than ali but shorter than ella.