RRB NTPC Previous Year Paper (Allahabad) - 2013


100 Questions MCQ Test RRB ALP & Technician Exam (Group C ) - Mock Tests | RRB NTPC Previous Year Paper (Allahabad) - 2013


Description
This mock test of RRB NTPC Previous Year Paper (Allahabad) - 2013 for Railways helps you for every Railways entrance exam. This contains 100 Multiple Choice Questions for Railways RRB NTPC Previous Year Paper (Allahabad) - 2013 (mcq) to study with solutions a complete question bank. The solved questions answers in this RRB NTPC Previous Year Paper (Allahabad) - 2013 quiz give you a good mix of easy questions and tough questions. Railways students definitely take this RRB NTPC Previous Year Paper (Allahabad) - 2013 exercise for a better result in the exam. You can find other RRB NTPC Previous Year Paper (Allahabad) - 2013 extra questions, long questions & short questions for Railways on EduRev as well by searching above.
QUESTION: 1

22 boys are standing in front of Kunal in a queue. 12 boys are standing to the back of Rohit in the same queue. If total number of boys is 30 then the number of boys standing in between Kunal and Rohit is

Solution:

22 boys are standing in front of Kunal in a Queue 12 boys are standing to the back of Rohit
Total boys = 30.
So, rank of Kunal in the queue is 22+1 = 23
Rank of Rohit in the queue is 30 - 12 = 18
Hence, the number of boys between Rohit and Kunal in the queue is 23 - 18 - 1 = 4

QUESTION: 2

In the following sequence of alphabets
a a b a b a a b a b a a a b b a b a b b a a a a

The number of a’s in between 7th a from left and 7th a from right is

Solution:

There is only one a between the 7th 'a' from the left and 7 th 'a' from the right.

a a b a b a a b a b a a a b b a b a b b a a a a

QUESTION: 3

If A stands for ‘+’, B stands for ‘-’, C stands for ‘x’ and D for ‘÷' then

Solution:

If A stands for ‘+’, B stands for ‘-’, C stands for ‘x’ and D for ‘÷' then

QUESTION: 4

If 1st July, 1977 was a Friday then 1st July 1970 was a

Solution:

There are 7 years between the two except two of them are leap years.

In a normal year, there are 365 days. 365 when divided by 7 leaves a reminder of 1. So, 1 July of a year and 1 July of the previous year are one weekday apart. If it is a leap year, 1 July of a year and 1 July of a previous year are separated by 2 weekdays. So, If July 1, 1977 was a Friday, 1st july 1976 is a Thursday and 1st july 1975-tuesday 1st july 1974-monday 1st july 1973-sunday 1st july 1972-saturday 1st july 1971-thrusday 1st july 1970- wednesday

QUESTION: 5

If “A+B’ stands for ‘A is the father of B’. ‘A-B’ stands for ‘A is the wife of B’ and ‘A ÷  B’ stands for ‘A is the sister of B’ then ‘P+Q ÷ R’ means

Solution:

The given equation means P is the father of Q and Q is the sister of R. So, P maybe the father of R.

QUESTION: 6

In a certain code language 278 means ‘run very fast’ 853 means ‘come back fast’ and '376' means 'run and come' then 'back' may be represented by the digit

Solution:

In 278 and 853, 8 and fast are common.

In 853 and 376, 3 and come are common

So, back is represented by 5 in 853.

QUESTION: 7

If X is a player then X must be stout.This statement can be deduced from

Solution:

The conclusion can be drawn from "none but stout men are players" since it implies that all players have to be stout.

QUESTION: 8

Find the odd one out.

Solution:

Campaign is generally related to a military manoeuvre. Others are unrelated to military.

QUESTION: 9

Natural:Artificial:Spontaneous: ?

Solution:

The opposite of Natural is artificial. The opposite of spontaneous is calculated.

QUESTION: 10

The sum of all the natural numbers between 301 and 501 (including 301 and 501) which are divisible by 7 is

Solution:

301 is divisible by 7 (43 times)

497 is also divisible by 7 (71 times)

So, the required sum is

7 ( 43 + 44 + .... + 71)

= 7 x (sum of numbers upto 71 - sum of numbers upto 42) = 7 * [(71x 72/2)-(42 x 43/2)]

= 11571

QUESTION: 11

5 pencils and 4 erasers cost Rs 13 whereas 9 pencils and 5 erasers cost Rs 19 Then the price of 6 pencils and 3 erasers is

Solution:

5p + 4e = 13

9p + 5e = 19

solving for p, we get p = 1

e = 2

So, 6 pencils and 3 erasers cost

6 x 1 + 3 x 2 = 12

QUESTION: 12

Let a1, a2.........abe arbitrary different positive integers taking one value at a time from 1,2,........7. The number (a1-1) (a2-2)......(a-7)

Solution:

If a1, a2.........aare different positive integers taking one value at a time from 1,2,........7. The number (a1-1) (a2-2)......(a-7) will always be zero as one of the numbers will be equal to 1, 2, 3.... 7.

QUESTION: 13

Consider the natural numbers 88935. Then the least natural number by which we can divide or multiply the number to make it a square number is

Solution:

88935 can be written as 5929 x 15

5929 is the square of 77

So, the answer is 15

QUESTION: 14

There is a path 1 m wide outside a rectangular field of 16 m length and 11m breadth then the total area of the path is

Solution:

The area of the bigger rectangle is 18 x 13

The are of the smaller rectangle is 16 x 11

The required value is 18 x 13 - 16 x 11 = 58 sq.m

QUESTION: 15

A two digit is such that when it is divided by the largest single digit prime number leaves remainder 4.If the difference of the two digit is 4 then the number is

Solution:

If the difference between the digits has to be 4, only 73 and 95 qualify. Of these 73 leaves a remainder of 3 and not 4 when divided by 7. So, the answer is 95.

QUESTION: 16

A train runs at the speed of 72 Km per hour The distance between any two stations is 42 km and the train stops at each stations for 5 minutes. Then the time taken by train to go 350 km is

Solution:

Number of stations in 350 kilometers = 350/ 42 = 50/6 = 8 stations.

Time stopped at stations = 8 x 5 = 2/3 hrs

Time taken for travel = 350/72 + 2/3 = 5 hours 31 minutes 40 seconds

QUESTION: 17

The Parliament consists of the

Solution:
QUESTION: 18

Ribosome’s main activity is

Solution:
QUESTION: 19

Synovial fluid is found in the

Solution:
QUESTION: 20

The donor of AB blood group can donate to recipient of blood group

Solution:
QUESTION: 21

Filariasis is a disease caused by

Solution:
QUESTION: 22

Lack of vitamin B complex causes

Solution:
QUESTION: 23

Leukaemia is a form of

Solution:
QUESTION: 24

The National calendar based on the Saka era began on

Solution:
QUESTION: 25

Udayagiri rock-cut-caves are located in

Solution:
QUESTION: 26

Li Keiqiang is the

Solution:
QUESTION: 27

Abel Prize is given for major contribution in

Solution:
QUESTION: 28

The King’s Speech is

Solution:
QUESTION: 29

The International Monetary Fund is located in

Solution:
QUESTION: 30

Michael Phelps the Olympic Swimmer has secured_____Olympic swimming medals.

Solution:
QUESTION: 31

Cairn India is known for the production of

Solution:
QUESTION: 32

Instructions - 

Five students Ajit, Arjun, Chandrima,Debu Shashi have total five books on subjects Physics, Chemistry, Mathematics, Biology and Statistics written by authors Goyal Kapoor,Hansa Sen and basu.Each students has only one book on one of five subjects and each author can write only one book.Goyal is the author of the Physics book which is not owned by Shashi or Ajit.Debu owns the book written by Basu. Chandrima owns the Mathematics book Shashi has the Statistics book which is not written by Kapoor Biology book is written by Sen.

Q.  Chemistry book is owned by

Solution:

Based on the information provided, the arrangement is as follows:

Ajit Biology Sen

Arjun Physics Goyal

Chandrika Maths Kapoor

Deb Chemistry Basu

Shashi Stats Hansa

QUESTION: 33

Instructions - 

Five students Ajit, Arjun, Chandrima,Debu Shashi have total five books on subjects Physics, Chemistry, Mathematics, Biology and Statistics written by authors Goyal Kapoor,Hansa Sen and basu.Each students has only one book on one of five subjects and each author can write only one book.Goyal is the author of the Physics book which is not owned by Shashi or Ajit.Debu owns the book written by Basu. Chandrima owns the Mathematics book Shashi has the Statistics book which is not written by Kapoor Biology book is written by Sen.

Q. Mathematics book is written by

Solution:

Based on the information provided, the arrangement is as follows:

Ajit Biology Sen

Arjun Physics Goyal

Chandrika Maths Kapoor

Deb Chemistry Basu

Shashi Stats Hansa

QUESTION: 34

Instructions - 

Five students Ajit, Arjun, Chandrima,Debu Shashi have total five books on subjects Physics, Chemistry, Mathematics, Biology and Statistics written by authors Goyal Kapoor,Hansa Sen and basu.Each students has only one book on one of five subjects and each author can write only one book.Goyal is the author of the Physics book which is not owned by Shashi or Ajit.Debu owns the book written by Basu. Chandrima owns the Mathematics book Shashi has the Statistics book which is not written by Kapoor Biology book is written by Sen.

Q. Who is the owner of the book written by Hansas 

Solution:

Based on the information provided, the arrangement is as follows:

Ajit Biology Sen

Arjun Physics Goyal

Chandrika Maths Kapoor

Deb Chemistry Basu

Shashi Stats Hansa

QUESTION: 35

Instructions - 

Five students Ajit, Arjun, Chandrima,Debu Shashi have total five books on subjects Physics, Chemistry, Mathematics, Biology and Statistics written by authors Goyal Kapoor,Hansa Sen and basu.Each students has only one book on one of five subjects and each author can write only one book.Goyal is the author of the Physics book which is not owned by Shashi or Ajit.Debu owns the book written by Basu. Chandrima owns the Mathematics book Shashi has the Statistics book which is not written by Kapoor Biology book is written by Sen.

Q. The correct combination of subject and author is

Solution:
QUESTION: 36

Instructions - 

Five students Ajit, Arjun, Chandrima,Debu Shashi have total five books on subjects Physics, Chemistry, Mathematics, Biology and Statistics written by authors Goyal Kapoor,Hansa Sen and basu.Each students has only one book on one of five subjects and each author can write only one book.Goyal is the author of the Physics book which is not owned by Shashi or Ajit.Debu owns the book written by Basu. Chandrima owns the Mathematics book Shashi has the Statistics book which is not written by Kapoor Biology book is written by Sen.

Q. The incorrect combination of subject student and author is

Solution:
QUESTION: 37

If C is older than A but younger to B and D is younger to E but older than C then which of the following can definitely be concluded ?

Solution:

B>C>A

E>D>C

So, A is the youngest of all followed by C

QUESTION: 38

A is 5 km to the south-west of B and B is 5 km to the south-east of C.If D is 3 km to the north of C then D is to the

Solution:

A is to the south west of B and B is to the south east of C by the same distance 5 kms. So,

A is to the south of C. And C is to the south of D. So, A is to the south of D.

QUESTION: 39

Amri a Harappan site is located in the province of

Solution:
QUESTION: 40

The invasion of Alexander took place in north-west India in 326 B.C in the period of

Solution:
QUESTION: 41

The system of payment of salary to the troops was decreed by

Solution:
QUESTION: 42

Lord William Bentinck was the governor general during the period

Solution:
QUESTION: 43

The Montague-chelmsford reform was passed in the year

Solution:
QUESTION: 44

Clement Attlee’s announcement proclaimed in the parliament

Solution:
QUESTION: 45

The Singalila National Park is located in the state of

Solution:
QUESTION: 46

Muga variety of silk is native to the state of

Solution:
QUESTION: 47

Large natural gas deposits have been recently discovered in the state of

Solution:
QUESTION: 48

What is the least number which when increased by 13 is divisible by each of 42, 36 and 45 ?

Solution:

The LCM of 42, 36 and 45 is 1260.

Subtracting 13 from 1260 gives 1247

QUESTION: 49

When 1 is added to 13/15th part of 7/8th then it is equal to n-th part of 13/7th. Then n=

Solution:

13/15 x 7/8 + 1 = 1/n x 13/7

So, solving for n, n = 1560/1477

QUESTION: 50

The ratio of the present age of a man and his wife is 4:3 and 4 years hence the ratio of their ages will be 9:7 If the ratio of their ages at the time of their marriage was 13:9, how many years ago were they married ?

Solution:

Let the ages today be 4x and 3x. Ages four years from now are 4x + 4 and 3x + 4

But 4x+4:3x+4 = 9:7

So, x = 8

So, their current ages = 32 and 24

Let them be married for x years

Age at marriage = 32 - x and 24 - x

But 32 - x : 24 - x = 13: 9

So x = 6 years.

QUESTION: 51

The average height of 35 students in a class is 4’2”. Three students of average height moved to new section while 6 students of total height 33’4” joined the class The average height of the student in the class is now

Solution:

After the students left, there will be 32 students with the same average height. 4 ft and 2 inches

Total height = 32 x 4.17 = 133.44

Total height of 6 students is 33 ft and 4 inches. = 33.33

New total height = 133.44 + 33.33 = 166.77

New average height = 166.77/ 38 = 4 feet 4 inches

QUESTION: 52

If 16 sheep or 12 horses eat the grass of a field in 20 days then in how many days will 5 sheep and 4 horses eat it ?

Solution:

16 sheep can feed in 20 days

So, 5 sheep can feed in 20 x 16/5 = 64 days

12 horses can feed in 20 days

So, 4 horses can feed in 20 x 3 = 60 days

Together they can feed in

1/1/60 + 1/64 = 30 days approximately

So, answer is (a)

QUESTION: 53

The smallest positive integer n with 24 divisors considering 1 and n as divisors is

Solution:

For any given number, that can be represented as  Ax x By, etc

The number of factors is denoted by (x+1) x ( y+1), etc

360 = 23 x 32 x 51

So the number of factors = (3 +1) x (2+ 1) (1+ 1) = 4x3x2 = 24

For 240, it is 24 x 31 x 51

Number of factors = 5 x 2 x 2 = 20 only

QUESTION: 54

The diagonal of a rectangular field is 50 m and one of the sides is 48 m If the cost of cutting the grass of the field is Rs 24 per square metre then the total cost of cutting all grass of the rectangular field is

Solution:

The sides of the rectangle are 48 and 14 (by Pythagoras theorem)

Total cost of grass cutting is 48 x 14 x 24 = 16,128

QUESTION: 55

The ratio of the ages of X and Y three years ago was 4:5 and that after three years will be 5:6. Then the sum of the ages of X and Y is

Solution:

Let the ages of X and Y 3 years ago be 4x and 5x. Ages 6 years from then are 4x+6 and 5x+6

But 4x+6:5x+6 = 5:6

Solving we get the answer as x = 6

Sum of today's ages = 4x + 5x + 6 = 9x + 6 = 60 years

QUESTION: 56

What is the formula of Sodium Zincate ?

Solution:
QUESTION: 57

Bronze is an alloy It’s constituents are

Solution:
QUESTION: 58

Which compound (given below) is not a peroxide ?

Solution:
QUESTION: 59

In Bayer’s process the Bauxite one (for purification) is digested in

Solution:
QUESTION: 60

The magnitude of a vector is never

Solution:
QUESTION: 61

The force of attraction or repulsion between charges follows

Solution:
QUESTION: 62

Ratio of mass of proton and electron will be

Solution:
QUESTION: 63

In a circuit containing inductance and resistance

Solution:
QUESTION: 64

A virus inside a human organ can triple itself at every second Then the ratio of the number of viruses at 28 seconds and 30 seconds is

Solution:

Let the number of viruses at 28seconds be x.

At 29s, it will be 3x

At 30s, it will be 9x.

Hence, the ratio is 1:9

QUESTION: 65

Look at the word APPROXIMATION. Which of the following words can be formed by using the alphabets in the given word

Solution:

Only TOXIN can be formed from the word APPROXIMATION as there are no Es and only one N in APPROXIMATION.

QUESTION: 66

In a certain language “Raja and Rani” is written as “ni mo chi” and Rani of Jhansi” is written as “mo ko lo” then “Raja of Jodhpur” may be coded as

Solution:

The common word in the first and second scripts is Rani which is therefore coded as mo. The second and third scripts have to have a common word in their codes ( of) but not mo. So, option a is the right answer.

QUESTION: 67

There are 7 pentagons and hexagons in a chart If the total number of sides is 38 then the number of pentagons is

Solution:

Let there be x pentagons and 7-x hexagons.

Total sides = 5x + 6(7-x) = 38

Solving we get x = 4

QUESTION: 68

Find the odd one out

Solution:

Analogy is not a science. It means comparison.

QUESTION: 69

Grass:Lawn::Tree: ?

Solution:

There is a lot of grass in the lawn and a lot of trees in the forest.

QUESTION: 70

If JRURLVDN represents HOSPITAL in a code language then DOCTOR is represented by

Solution:

The code language uses the letter + 2 to start and the letter + 3 in the second place, letter + 2 in the third spot and the letter +2 in the third from last spot and the letter + 3 in the last but one spot and the letter + 2 in the last place.

So, it is +2 +3 + 2 ...... +2 +3 +2

QUESTION: 71

Bimal is older than Chand but younger to Anil Dipak is younger to Emon but older than Chand.If Anil is younger to Emon then which of the following can definitely be concluded ?

Solution:

A>B>C and C<D<E and A<E,

So, C is the youngest and E is the oldest.

QUESTION: 72

Starting from his house Arun moves 5 km to the north east and then 4 km towards south He now moves 3 km towards east and then move 8 km towards north to reach his friend’s hourse. Then his friend’s house is

Solution:

The total distance of his friend's house from his house is 10 kilometers north-east. This can be obtained by using Pythagoras theorem where the distance is the sum of the squared distance of 3 and 4 which is 5 kilometers.

QUESTION: 73

32 boys are standing in front of X in a queue. Y is standing in the 19th position from the back in the same queue.If total number of boys is 45 then the number of boys standing in between X and Y is

Solution:

There are 32 boys ahead of X and 26 ahead of Y. Since Y is also ahead of X, there are 31 other boys ahead of X. ie there are 5 boys between X and Y.

QUESTION: 74

If ‘+’ stands for '÷' ‘-’ stands for ‘+’, ‘x' for '+' and ÷ for ‘x’ then 4+4 x 2 ÷ 2-8 =

Solution:

As per the given coding, it equals 4 /4 + 2x2 + 8 = 13

QUESTION: 75

find the missing number in the following table
1 2 9
3 4 ?
5 6 341

Solution:
QUESTION: 76

A, B and C are statements such that if both A and B are true then C is false Further A is always true Then

Solution:

Since A, B and C are statements such that if both A and B are true then C is false, if A is always true then B is true when C is false. hence (d) is the correct option.

QUESTION: 77

The reverse order arrangement of the following words impromptu impudent improvise imprudent in a dictionary will be

Solution:

"imp" is common in all the 4 words. In the next 3 letters, "rom" comes before "rov" which comes before "rud" and finally "ude" comes in the dictionary. The reverse order would be as mentioned in option (d). In a dictionary, impudent,imprudent,improvise,impromptu come in the reverse alphabetical order.

QUESTION: 78

Solution:

Substituting b = 1/a, we get the answer as 0

QUESTION: 79

Solution:

QUESTION: 80

A fraction is such that when 5 is added to the numerator then its value is 1, again when 6 is added to the denominator then the value is 1/2. The fraction is

Solution:

When 5 is added to the numerator, it becomes one. So, the numerator is 5 less than the denominator. When six is added to the denominator, it becomes double the numerator.

So, let the numerator be x, denominator = x + 5

x + 5 + 6 = 2x

So, x = 11

So, the fraction is 11/16

QUESTION: 81

The two sequences 1,4,16,64,......and 5,20,80,320,....... are used to form a new sequence as follows:

1,5,4,20,16,80,64,320,.....

Then the number immediately preceding the number 1048576 is the new sequence is

Solution:

In the series, there are numbers ending with a 0 and ones not ending with a 0. For numbers not ending with a 0, the number before is 5/4 of the number. So, The number to come before 1048576 in the series is 1048576 x 5/4 = 1310720

QUESTION: 82

The volumes of three kinds of materials are in the ratio 3:4:7 and the weights of equal volumes of the three materials are in the ratio 5:2:6 If they are mixed to form a material of 65 kg then the weight of the 2nd material in the mixture is

Solution:

Let the volumes of the 3 be: 3v, 4v and 7v

Densities of the three are 5d, 2d and 6d

So, the weights are 15dv + 8 dv + 42 dv = 65 dv

But that is 65 kilograms.

The second one's weight is 8 dv = 8 kgs

QUESTION: 83

In a class party arranged for 43 students 26 liked both icecream and cold drinks 7 disliked ice cream and 4 disliked both Then the number of students who liked ice-cream is

Solution:

7 disliked ice creams meaning (43 - 7) liked ice cream.

So, 36 liked ice cream

QUESTION: 84

A man swim at 5 km per hour velocity in still water He takes 75 minutes to swim from position A to the position B and back in a river when it is flowing at 1 km per hour The distance between A and B is

Solution:

Let the distance be x

Relative speed when travelling upstream = 5 - 1 = 4 kmph 

Relative speed when travelling downstream = 5 + 1 = 6 kmph

Time taken = 75 minutes = 1.25 hours

So, x/4 + x/6 = 1.25

So, x = 3 kms

QUESTION: 85

The Indian cricket team is to be selected out of fifteen players five of them are bowlers In how many ways the team can be selected so that the team contains at least three bowlers ?

Solution:

To select a team of 11, there can be 5 bowlers and 6 batsmen or 4 bowlers and 7 batsmen or 3 bowlers and 8 batsmen. This can be done in

= 1260

QUESTION: 86

A invested Rs 10,000 for 9 months and B invested Rs 18,000 for some times in a business If the profits of A and B are equal then the period of time for which B’s capital was invested is

Solution:

A's profit = 10,000 x 9 x r/100

B's profit = 18000 x t x r/100

But the profits are same so,

10,000 x 9 x r/100 = 18000 x t x r/100

so, t = 5 months.

QUESTION: 87

50 workers can complete a job in 6 days working 8 hours a day if 40 workers are employed to complete the job in 20 days then the number of hours they should be working per day is

Solution:

50 workers can complete a job in 6 days working 8 hours a day

40 workers can complete the job in 6 * 50 /40 days working 8 hours a day

40 workers can complete the job in 6 * 5/4 * 8/20 days working 20 hours a day = 3 days

QUESTION: 88

The marked price of television is Rs 24,000.A retailer bought it after getting successive discounts of 20 per cent and 10 per cent respectively.Then the retailer bought it at

Solution:

Because of discount 1, the price comes down to 100% - 20% = 80%

Because of discount 2, the price comes down to 100% - 10% = 90%

Since these are applied successively, the retailer paid 24,000 x .8 x .9 = 17,280 Rs. .

QUESTION: 89

A man worked 14 hours a day for the first 2 days, 12 hours a day for the next 3 days but did not work on the sixth day. Then on the average how much did he work in the first six days ?

Solution:

Total number of hours worked by the man = 14 x 2 + 12 x 3 = 64 hours

So, the average in 6 days = 64/6 = 10 hours and 40 mins

QUESTION: 90

The number of straight lines that can be drawn in a plane with 23 given points assuming that no three of them are collinear is

Solution:

The number of ways of drawing straight lines from 23 points is C223

solving, we get the number of ways = 23!/21!2!

= 253

QUESTION: 91

In a mixture of syrup and water, there is 60 per cent syrup. If 5 litres of syrup is added then there is 35 per cent water in the mixture. The initial quantity of mixture was

Solution:

Let the initial quantity of the mixture be x litres.

Syrup = .6x

Water = .4x

If 5 litres of syrup is added, syrup = .6x + 5

water = .4x

But .4x/x+5 = 35%

So, x = 35 litres

QUESTION: 92

The number of four-digit number greater than or equal to 4321 that can be formed from the digit 0,1,2,3,4,5 allowing for repetition of digits is

Solution:

If the number is in 5 thousands, there are 6x6x6 ways of choosing it.

If the number is in 4 thousands 4 hundreds there are 2x6x6 ways of choosing it.

If the number is in 4 thousand 3 hundreds, there are 3 x 6 + 5 ways of choosing it.

So, total ways = 6x6x6 + 2x6x6 + 3x6 + 5 = 311

QUESTION: 93

Which location does not have an oil refinery ?

Solution:
QUESTION: 94

Gulbarga is located in the state of

Solution:
QUESTION: 95

Black soil is not found in

Solution:
QUESTION: 96

Right to Equality of Opportunity in Employment is enshrined in Article

Solution:
QUESTION: 97

The candidate for the office of the President must have qualification required for the

Solution:
QUESTION: 98

The term of the Governor of a state is

Solution:
QUESTION: 99

The Appropriation Act allows the Government to withdraw money from

Solution:
QUESTION: 100

The Supreme Court has original Jurisdiction of any dispute/decision

Solution:

Similar Content

Related tests