Test: Changing Times - 2


10 Questions MCQ Test EVS for Class 4 | Test: Changing Times - 2


Description
This mock test of Test: Changing Times - 2 for Class 4 helps you for every Class 4 entrance exam. This contains 10 Multiple Choice Questions for Class 4 Test: Changing Times - 2 (mcq) to study with solutions a complete question bank. The solved questions answers in this Test: Changing Times - 2 quiz give you a good mix of easy questions and tough questions. Class 4 students definitely take this Test: Changing Times - 2 exercise for a better result in the exam. You can find other Test: Changing Times - 2 extra questions, long questions & short questions for Class 4 on EduRev as well by searching above.
QUESTION: 1

Where is Dera Gazikhan located?

Solution:

Dera Gazikhan is located in Pakistan.

QUESTION: 2

Where was the writer's family given the land?

Solution:

The writer’s family was given the land in Sohna village.

QUESTION: 3

Why was the writer sad?

Solution:

The writer was sad because they had to leave the village and move to another place.

QUESTION: 4

Who worked hard to make the house?

Solution:

Amma and Baba  worked hard to make the house.

QUESTION: 5

‘We put branches of  ____ and _____ trees on the frame.’

Solution:

‘We put branches of neem and keekar trees on the frame.’

QUESTION: 6

They made the walls of the new room with?

Solution:

They made the walls of the new room with unbaked bricks.

QUESTION: 7

At last they used marble chips and _____ for the Strong floor.

Solution:

At last they used marble chips and cement for the Strong floor.

QUESTION: 8

Raju’s wife cooked on?

Solution:

Raju’s wife cooked on a gas stove.

QUESTION: 9

‘On the way to delhi from sohna,we go through _____.’

Solution:

‘On the way to delhi from sohna,we go through Gurugram’

QUESTION: 10

People who shifted from Pakistan had to live in _____ first.

Solution:

People who shifted from Pakistan had to live in huge tents first.

Related tests