Test: Chuskit Goes To School - 2


10 Questions MCQ Test EVS for Class 4 | Test: Chuskit Goes To School - 2


Description
This mock test of Test: Chuskit Goes To School - 2 for Class 4 helps you for every Class 4 entrance exam. This contains 10 Multiple Choice Questions for Class 4 Test: Chuskit Goes To School - 2 (mcq) to study with solutions a complete question bank. The solved questions answers in this Test: Chuskit Goes To School - 2 quiz give you a good mix of easy questions and tough questions. Class 4 students definitely take this Test: Chuskit Goes To School - 2 exercise for a better result in the exam. You can find other Test: Chuskit Goes To School - 2 extra questions, long questions & short questions for Class 4 on EduRev as well by searching above.
QUESTION: 1

What is the age of Chuskit?

Solution:

Chuskit is a ten years old girl.

QUESTION: 2

What did Cuskit’s father buy for her?

Solution:

Cuskit’s father bought a wheelchair for her.

QUESTION: 3

Chuskit is ______.

Solution:

Chuskit is lame as she cannot walk.

QUESTION: 4

A person one who cannot see is called ______.

Solution:

A person one who cannot see is called blind.

QUESTION: 5

Where is Chuskit's school?

Solution:

Chuskit’s school is not very far.

QUESTION: 6

Who is Amma -le?

Solution:

Amma-le is mother.

QUESTION: 7

The river bridge was made of ______.

Solution:

The river bridge was made of bamboo.

QUESTION: 8

What was Chuskit’s dream?

Solution:

Chuskit’s dream was to go to school like her other friends.

QUESTION: 9

Where do Chuskit ive?

Solution:

Chuskit lives in Ladakh.

QUESTION: 10

Chuskit’s amma-le and abba-le gave ___ and ____ to everyone.

Solution:

Chuskit’s  amma-le and abba-le gave tea and biscuits to everyone.

Related tests