Test: Determiners - 2


10 Questions MCQ Test Class 8 English by VP Classes | Test: Determiners - 2


Description
This mock test of Test: Determiners - 2 for Class 8 helps you for every Class 8 entrance exam. This contains 10 Multiple Choice Questions for Class 8 Test: Determiners - 2 (mcq) to study with solutions a complete question bank. The solved questions answers in this Test: Determiners - 2 quiz give you a good mix of easy questions and tough questions. Class 8 students definitely take this Test: Determiners - 2 exercise for a better result in the exam. You can find other Test: Determiners - 2 extra questions, long questions & short questions for Class 8 on EduRev as well by searching above.
QUESTION: 1

Complete the following sentences using appropriate determiners.

_________ people can afford a home these days.

Solution:

Few people can afford a home these days.

QUESTION: 2

Fill in the blanks with an appropriate determiner.

_________ my friends smoke or drink.

Solution:

We cannot use ‘no’ before ‘of’. Instead we use none.

QUESTION: 3

Complete the following sentences using appropriate determiners.

You have __________ patience.

Solution:

You have little patience.

QUESTION: 4

Fill in the blanks with an appropriate determiner.

________ his ideas are too complicated for me to understand.

Solution:

Before a noun with a determiner, all and all of can both be used.

QUESTION: 5

Complete the following sentences using appropriate determiners.

She earns _________ money than I do.

Solution:

She earns less money than I do.

QUESTION: 6

Fill in the blanks with an appropriate determiner.

I have invited ________ them to my party.

Solution:

Before a pronoun we use all of.

QUESTION: 7

Complete the following sentences using appropriate determiners.

__________ of the information proved to be outdated.

Solution:

Some of the information proved to be outdated.

QUESTION: 8

Fill in the blanks with an appropriate determiner.

__________ these keys opens the door.

Solution:

We need ‘of’ before a noun with a determiner.

QUESTION: 9

Complete the following sentences using appropriate determiners.

I didn’t use _______ fertilizer last spring.

Solution:

I didn’t use much fertilizer last spring.

QUESTION: 10

Fill in the blanks with an appropriate determiner.

___________ my parents like traveling.

Solution:

Before a noun with a determiner both and both of can both be used.

Related tests