Test: From Market To Home - 1


10 Questions MCQ Test EVS for Class 4 | Test: From Market To Home - 1


Description
This mock test of Test: From Market To Home - 1 for Class 4 helps you for every Class 4 entrance exam. This contains 10 Multiple Choice Questions for Class 4 Test: From Market To Home - 1 (mcq) to study with solutions a complete question bank. The solved questions answers in this Test: From Market To Home - 1 quiz give you a good mix of easy questions and tough questions. Class 4 students definitely take this Test: From Market To Home - 1 exercise for a better result in the exam. You can find other Test: From Market To Home - 1 extra questions, long questions & short questions for Class 4 on EduRev as well by searching above.
QUESTION: 1

Vaishali’s father is a?

Solution:

Vaishali’s father is a vegetable seller.

QUESTION: 2

What time do they start working in the morning?

Solution:

They start working in the morning at 3 o’clock.

QUESTION: 3

Everybody helps in ____ the vegetables.

Solution:

Everybody helps in sorting the vegetables.

QUESTION: 4

Which vegetables are kept aside?

Solution:

The vegetables that are not fully ripe are kept aside.

QUESTION: 5

When does Vaishali’s father come back from the mandi?

Solution:

Vaishali’s father comes back from the mandi at 6:30 in the morning.

QUESTION: 6

How can vegetables be kept fresh?

Solution:

Vegetables are kept fresh by sprinkling water.

QUESTION: 7

Chhotu goes to school ______.

Solution:

Chhotu goes to school in the afternoon.

QUESTION: 8

All okras are the same in _____.

Solution:

All okras are the same in colour.
 

QUESTION: 9

Which of the following is green in colour?

Solution:

Okra is green in colour.
 

QUESTION: 10

The vegetables dry quickly in _____.

Solution:

The vegetables dry quickly in summer.
 

Related tests