Test: Geomertical And Thermo Physical Properties


10 Questions MCQ Test Heat Transfer | Test: Geomertical And Thermo Physical Properties


Description
This mock test of Test: Geomertical And Thermo Physical Properties for Chemical Engineering helps you for every Chemical Engineering entrance exam. This contains 10 Multiple Choice Questions for Chemical Engineering Test: Geomertical And Thermo Physical Properties (mcq) to study with solutions a complete question bank. The solved questions answers in this Test: Geomertical And Thermo Physical Properties quiz give you a good mix of easy questions and tough questions. Chemical Engineering students definitely take this Test: Geomertical And Thermo Physical Properties exercise for a better result in the exam. You can find other Test: Geomertical And Thermo Physical Properties extra questions, long questions & short questions for Chemical Engineering on EduRev as well by searching above.
QUESTION: 1

What is the symbol used for mass?

Solution:

Unit of mass is kg.

QUESTION: 2

What is the symbol used for length?

Solution:

Unit of length is meter.

QUESTION: 3

What is the symbol used for time?

Solution:

Unit of time is second.

QUESTION: 4

What is the symbol used for gravity?

Solution:

Unit of gravity is m/s2.

QUESTION: 5

What is the symbol used for dynamic viscosity?

Solution:

Unit of dynamic viscosity is kg/m s.

QUESTION: 6

What is the symbol used for thermal conductivity?

Solution:

Unit of thermal conductivity is W/m Degree.

QUESTION: 7

What is the symbol used for specific heat?

Solution:

Unit of specific heat is k J/kg degree.

QUESTION: 8

What is the symbol used for convective film coefficient?

Solution:

Unit of convective film coefficient is W/m2 degree.

QUESTION: 9

What is the symbol used for kinematic viscosity?

Solution:

Unit of kinematic viscosity is m2/s.

QUESTION: 10

What is the symbol used for coefficient of volumetric expansion?

Solution:

Unit of coefficient of volumetric expansion is per degree.

Similar Content

Related tests