Test: Home And Abroad - 1


10 Questions MCQ Test EVS for Class 4 | Test: Home And Abroad - 1


Description
This mock test of Test: Home And Abroad - 1 for Class 4 helps you for every Class 4 entrance exam. This contains 10 Multiple Choice Questions for Class 4 Test: Home And Abroad - 1 (mcq) to study with solutions a complete question bank. The solved questions answers in this Test: Home And Abroad - 1 quiz give you a good mix of easy questions and tough questions. Class 4 students definitely take this Test: Home And Abroad - 1 exercise for a better result in the exam. You can find other Test: Home And Abroad - 1 extra questions, long questions & short questions for Class 4 on EduRev as well by searching above.
QUESTION: 1

Chittappan got a job in which country?

Solution:

Chittappan got a job in UAE.

Chittappan and his family were coming home after five years. Chittappan had got a job in a country called Abu Dhabi five years ago. Since then he had lived there.

QUESTION: 2

Everyone went to Maalu’s house by____.

Solution:

Everyone went to Maalu’s house by taxi.

QUESTION: 3

What did they see from the plane?

Solution:

They saw clouds from the plane.

QUESTION: 4

Maalu has seen sand at ____.

Solution:

Maalu has seen sand at seashore.

QUESTION: 5

The countries around Abu Dhabi are located in which area?

Solution:

The countries around Abu Dhabi are located in desert area.

QUESTION: 6

They gave _____ for everyone to eat.

Solution:

They gave dates for everyone to eat.

QUESTION: 7

How is the weather in Abu Dhabi?

Solution:

it is very hot in Abu Dhabi.

QUESTION: 8

Colour-changing mountains of sand are called _____.

Solution:

Colour-changing mountains of sand are called sand dunes.

QUESTION: 9

_____ is known as the ‘Father of the Nation'.

Solution:

Mahatma Gandhi is known as the ‘Father of the Nation'.

QUESTION: 10

Which language is spoken in Abu Dhabi?

Solution:

Arabic is spoken in Abu Dhabi.

Related tests