Test: Introduction To EduRev


10 Questions MCQ Test Training Module | Test: Introduction To EduRev


Description
This mock test of Test: Introduction To EduRev for Career Development helps you for every Career Development entrance exam. This contains 10 Multiple Choice Questions for Career Development Test: Introduction To EduRev (mcq) to study with solutions a complete question bank. The solved questions answers in this Test: Introduction To EduRev quiz give you a good mix of easy questions and tough questions. Career Development students definitely take this Test: Introduction To EduRev exercise for a better result in the exam. You can find other Test: Introduction To EduRev extra questions, long questions & short questions for Career Development on EduRev as well by searching above.
QUESTION: 1

Which state's governor awarded Edurev at a function organized by TOI in Feb 2019?

Solution:

https://medium.com/@edurev/edurev-awarded-by-the-governor-of-punjab-7ef08de4192f

QUESTION: 2

Recently, Edurev was backed by which investment group?

Solution:

https://techcrunch.com/2020/03/17/yc-backed-edurev-wants-to-democratize-online-learning-in-india/

QUESTION: 3

Which Chinese newspaper featured Edurev for its developments in the EdTech field?

Solution:

https://medium.com/@edurev/edurev-featured-as-upcoming-unicorn-from-india-in-chinese-newspaper-36kr-com-5e8e5da4c126

QUESTION: 4

In which year was Edurev awarded the "Startup of the year" at TieCon event?

Solution:

https://medium.com/@edurev/edurev-awarded-as-the-startup-of-the-year-2019-at-tiecon-36d84f1c576b

QUESTION: 5

In which year was Edurev conferred as the "Best App" of the year by Tech giant Google?

Solution:

https://medium.com/@edurev/tech-giant-google-awards-edurev-as-the-best-app-of-2017-caa0cbc59300

QUESTION: 6

 Facebook backed Edurev in which of its prestigious programs?

Solution:

https://medium.com/@edurev/facebook-backs-edurev-under-the-prestigious-fb-start-program-9411914d8b3d

QUESTION: 7

Edurev has sponsored which Educational Institution's annual event of 2019?

Solution:

https://medium.com/@edurev/edurev-associates-with-nit-jalandhar-as-sponsor-for-annual-fest-utkansh19-851b5700129e

QUESTION: 8

Which app did Edurev launch in partnership with Jaarvis Accelerator?

Solution:

http://bwdisrupt.businessworld.in/article/Jaarvis-Accelerator-Partners-With-Edurev-To-Launch-Startup-CEO-/22-02-2017-113312/

QUESTION: 9

Is Edurev a B2B or B2C company?

Solution:

B2C and B2B are two forms of commercial transactions. B2C, which stands for business-to-consumer, is a process for selling products directly to consumers. B2B, which stands for business-to-business, is a process for selling products or services to other businesses.

QUESTION: 10

When was the Edurev Infinity launched?

Solution:

https://medium.com/@edurev/edurev-infinity-goes-international-within-a-month-of-its-4ec8614204bb

Related tests