Test: Introduction To Software & Hardware Implementation


10 Questions MCQ Test Embedded Systems (Web) | Test: Introduction To Software & Hardware Implementation


Description
This mock test of Test: Introduction To Software & Hardware Implementation for Computer Science Engineering (CSE) helps you for every Computer Science Engineering (CSE) entrance exam. This contains 10 Multiple Choice Questions for Computer Science Engineering (CSE) Test: Introduction To Software & Hardware Implementation (mcq) to study with solutions a complete question bank. The solved questions answers in this Test: Introduction To Software & Hardware Implementation quiz give you a good mix of easy questions and tough questions. Computer Science Engineering (CSE) students definitely take this Test: Introduction To Software & Hardware Implementation exercise for a better result in the exam. You can find other Test: Introduction To Software & Hardware Implementation extra questions, long questions & short questions for Computer Science Engineering (CSE) on EduRev as well by searching above.
QUESTION: 1

Which of the following allows the reuse of the software and the hardware components?

Solution:

Explanation: The platform design allows the reuse of the software and the hardware components in order to cope with the increasing complexity in the design of embedded systems.

QUESTION: 2

Which of the following is the design in which both the hardware and software are considered during the design?

Solution:

Explanation: The software/hardware codesign is the one which having both hardware and software design concerns. This will help in the right combination of the hardware and the software for the efficient product.

QUESTION: 3

 What does API stand for?

Solution:

Explanation: The platform-based design helps in the reuse of both the hardware and the software components. The application programming interface helps in extending the platform towards the software applications.

QUESTION: 4

Which activity is concerned with identifying the task at the final embedded systems?

Solution:

Explanation: There are many design activities associated with the platforms in the embedded system and one such is the task-level concurrency management which helps in identifying the task that needed to be present in the final embedded systems.

QUESTION: 5

 In which design activity, the loops are interchangeable?

Solution:

Explanation: The high-level transformation are responsible for the high optimizing transformations, that is, the loops can be interchanged so that the accesses to array components become more local.

QUESTION: 6

Which design activity helps in the transformation of the floating point arithmetic to a fixed point arithmetic?

Solution:

Explanation: The high-level transformation are responsible for the high optimizing transformations, that is, for the loop interchanging and the transformation of the floating point arithmetic to the fixed point arithmetic can be done by the high-level transformation.

QUESTION: 7

Which design activity is in charge of mapping operations to hardware?

Solution:

Explanation: The hardware/software partitioning is the activity which is in charge of mapping operations to the software or to the hardware.

QUESTION: 8

Which of the following is approximated during hardware/software partitioning, during task-level concurrency management?

Solution:

Explanation: The scheduling is performed in several contexts. It should be approximated with the other design activities like the compilation, hardware/software partitioning, and task-level concurrency management. The scheduling should be precise for the final code.

QUESTION: 9

 Which of the following is a process of analyzing the set of possible designs?

Solution:

Explanation: The design space exploration is the process of analyzing the set of designs and the design which meet the specification is selected.

QUESTION: 10

 Which of the following is a meet-in-the-middle approach?

Solution:

Explanation: The platform is an abstraction layer which covers many possible refinements to a lower level and is mainly follows a meet-in-the-middle approach.