Test: Jugs And Mugs - 1


10 Questions MCQ Test Mathematics (Maths) for Class 2 | Test: Jugs And Mugs - 1


Description
This mock test of Test: Jugs And Mugs - 1 for Class 2 helps you for every Class 2 entrance exam. This contains 10 Multiple Choice Questions for Class 2 Test: Jugs And Mugs - 1 (mcq) to study with solutions a complete question bank. The solved questions answers in this Test: Jugs And Mugs - 1 quiz give you a good mix of easy questions and tough questions. Class 2 students definitely take this Test: Jugs And Mugs - 1 exercise for a better result in the exam. You can find other Test: Jugs And Mugs - 1 extra questions, long questions & short questions for Class 2 on EduRev as well by searching above.
QUESTION: 1

Which of the following is the longest?

Solution:

Door is the longest and its length is measured in meters.

QUESTION: 2

Look at the image and tell which is the most heaviest?

Solution:

Car is the most heaviest.

QUESTION: 3

The capacity of a bucket can be measured in

Solution:

Since bucket is big. So, its capacity can be measured in liters.

QUESTION: 4

Which is shortest of all the objects?

Solution:

Eraser is shortest of all.

QUESTION: 5

1 litre is equivalent to

Solution:

1 liter = 1000 ml.

QUESTION: 6

Which is used to measure length?

Solution:

Metre tape and ruler both can be used to measure the length.

QUESTION: 7

Which unit will tell the length of a pencil?

Solution:

Pencil is a small object. So, centimeter will tell length of a pencil.

QUESTION: 8

Which container can hold maximum water?

Solution:

Water tank is biggest of all. It can hold maximum water.

QUESTION: 9

Which is the lightest of all?

Solution:

Feather is the lightest object.

QUESTION: 10

By which we can measure maximum length at one time?

Solution:

Pace can measure maximum length. Because, it covers the longest distance.

Similar Content

Related tests