Test: My Funday


10 Questions MCQ Test Mathematics (Maths) for Class 2 | Test: My Funday


Description
This mock test of Test: My Funday for Class 2 helps you for every Class 2 entrance exam. This contains 10 Multiple Choice Questions for Class 2 Test: My Funday (mcq) to study with solutions a complete question bank. The solved questions answers in this Test: My Funday quiz give you a good mix of easy questions and tough questions. Class 2 students definitely take this Test: My Funday exercise for a better result in the exam. You can find other Test: My Funday extra questions, long questions & short questions for Class 2 on EduRev as well by searching above.
QUESTION: 1

Which month would you expect to be coldest?

Solution:

December is an autumn and winter month and is usually cold.

QUESTION: 2

Which month would you expect to be warmest?

Solution:

August is a summer month and is usually warm.

QUESTION: 3

Which month comes before June?

Solution:

May comes between April and June

QUESTION: 4

Which month comes next?
May, June, July, August, _________?

Solution:

September comes between August and October.

QUESTION: 5

Which month comes next?
March, April, May, June, ____?

Solution:

July is the 7th month of the year.

QUESTION: 6

Which months are missing?
May, June, July, ______, September, October, ________, December.

Solution:

August comes between July and September. November is the month before December.

QUESTION: 7

Which month comes before December?

Solution:

November is the 11th month of the year.

QUESTION: 8

Which month comes next?
August, September, October, November, ________?

Solution:

December is the 12th month of the year.

QUESTION: 9

How many months begin with the letter 'J' ?

Solution:

January, June and July all begin with a 'J'.

QUESTION: 10

Which months are missing?
January, ________, March, April, May, ____, July.

Solution:

February should be between January and March. June comes after May

Similar Content

Related tests