1 Crore+ students have signed up on EduRev. Have you? 
The height of tower A is 781m, and the height of tower B is 579m. Find the difference between the heights of the two towers.
The height of tower A= 781m
The height of tower B= 579m
Difference = 781579
= 202m
If Peehu is left with Rs 16 after buying chocolates worth Rs 18. How much money Peehu had initially?
Peehu is left with= Rs 16
Peehu bought chocolates= Rs 18
Peehu initially had= Rs 16 + Rs 18
= Rs 34
48 men and 40 women are waiting at the railway station platform for the train. How many people are waiting in total?
Men waiting at railway station= 48
Women waiting at railway station= 40
Total people waiting = 48 + 40
= 88
You had = 888 cakes
You ate = 779 cakes
Cakes left = 888779
=109 cakes
There are 16 boys and 14 girls sitting on a school bus. Find the sum of total students in a bus.
Number of boys = 16
Number of girls = 14
Total number of students = 16 + 14
= 30
If Ramu got Rs 28 from his mother and Rs 32 from his father and is in need of Rs 122. How much more money does he need?
Money from mother = Rs 28
Money from father = Rs 32
Total money from mother and father = 28 + 32
= Rs 60
Money needed = Rs 122
Money from mother and father = Rs 60
More money needed= 12260
= Rs 62
Identify number patterns and fill in the missing numbers.
64, 61, __, 55, 52, __, __, 43
64, 61, 58, 55, 52, 49, 46, 43
643= 61
613= 58
583= 55
553= 52
523= 49
493= 46
463= 43
What is the inverse operation for 69 + 85 = 154 to check the answer?
69 + 85 = 154
69 = 154  85 or 154 85 = 69
Multiplication is the inverse operation of division.
15, 20, 25, 30, 35
15+5= 20
20+5= 25
25+5= 30
30+5= 35
51 videos84 docs44 tests

Use Code STAYHOME200 and get INR 200 additional OFF

Use Coupon Code 
51 videos84 docs44 tests








