Test: Numbers from 51 to 100- 1


10 Questions MCQ Test Mathematics for Class 1 | Test: Numbers from 51 to 100- 1


Description
Attempt Test: Numbers from 51 to 100- 1 | 10 questions in 15 minutes | Mock test for Class 1 preparation | Free important questions MCQ to study Mathematics for Class 1 for Class 1 Exam | Download free PDF with solutions
QUESTION: 1

Write the number 97 in words

Solution:

97 in words is written as Ninety Seven.

QUESTION: 2

What number comes before?
__ , 56

Solution:

56 (fifty-six) is the natural number following 55 and preceding 57.

QUESTION: 3

Choose the greater number in words?

Solution:

a) Sixty Seven = 67
b) Fifty Six = 56
c) Fifty Four = 54
d) Eighty eight = 88
According to options (d) option is correct.

QUESTION: 4

What number comes in between?
95 , __ , 97

Solution:

95, 96, 97 are correct order.

QUESTION: 5

What number comes first?
85 , 75 , 55 , 65

Solution:

Correct order is 55, 65, 75, 85.
Therefore, 55 comes first among all other numbers.

QUESTION: 6

Which among the following number is less?

Solution:

According to given options 52 is less number among all other options.

QUESTION: 7

What number comes after?
85 , __

Solution:

Number 86 comes after 85.

QUESTION: 8

What number comes last?
81 , 56 , 99 , 76

Solution:

Correct order is 56, 76, 81, 99.
Therefore, 99 comes last among all other numbers.

QUESTION: 9

Match the word "Ninety" with its number

Solution:

Ninety can be written as 90.

QUESTION: 10

Write the number 67 in words

Solution:

67 in words is written as Sixty​ Seven.

Use Code STAYHOME200 and get INR 200 additional OFF
Use Coupon Code