Test: One Little Kitten - 1


10 Questions MCQ Test English for Class 1 | Test: One Little Kitten - 1


Description
This mock test of Test: One Little Kitten - 1 for Class 1 helps you for every Class 1 entrance exam. This contains 10 Multiple Choice Questions for Class 1 Test: One Little Kitten - 1 (mcq) to study with solutions a complete question bank. The solved questions answers in this Test: One Little Kitten - 1 quiz give you a good mix of easy questions and tough questions. Class 1 students definitely take this Test: One Little Kitten - 1 exercise for a better result in the exam. You can find other Test: One Little Kitten - 1 extra questions, long questions & short questions for Class 1 on EduRev as well by searching above.
QUESTION: 1

A fat cat saw a ______

Solution:

A fat cat saw a rat. 

QUESTION: 2

How many kinds of creatures are there in the poem?

Solution:

There are kitten, cats, butterflies, rats, fishes, seals, seagulls, eels, lizards, bees, elephants, fleas, alligators, whales, donkeys. So, total 15 creatures.

QUESTION: 3

Are the seals happy?

Solution:

No, there are six sad seals in the poem.

QUESTION: 4

Where do the fish live?

Solution:

Fishes stay and live in water.

QUESTION: 5

What are the other things found in water?

Solution:

Water animals, Pebbles and Water plants all can be found in water bodies like oceans and seas.

QUESTION: 6

when I dont play with my friends, I feel ____

Solution:

Everyone sometimes feel sad when they don't play with their friends.

QUESTION: 7

When I get chocolates and vedio game, i feel

Solution:

We feel happy and excited when we get chocolates and video games.

QUESTION: 8

When I ride a horse, i feel _____

Solution:

When we ride a horse we feel daring and brave.

QUESTION: 9

When my exam date is near, i feel

Solution:

We feel nervous when our exam date is near.

QUESTION: 10

Who is in the picture?

Solution:

Kitten is there in the picture.

Download free EduRev App

Track your progress, build streaks, highlight & save important lessons and more!

Related tests