Test: Reach For The Top - 1


10 Questions MCQ Test English Class 9 | Test: Reach For The Top - 1


Description
This mock test of Test: Reach For The Top - 1 for Class 9 helps you for every Class 9 entrance exam. This contains 10 Multiple Choice Questions for Class 9 Test: Reach For The Top - 1 (mcq) to study with solutions a complete question bank. The solved questions answers in this Test: Reach For The Top - 1 quiz give you a good mix of easy questions and tough questions. Class 9 students definitely take this Test: Reach For The Top - 1 exercise for a better result in the exam. You can find other Test: Reach For The Top - 1 extra questions, long questions & short questions for Class 9 on EduRev as well by searching above.
QUESTION: 1

In which society was Santosh born?

Solution:

where the birth of a son was a blessing

QUESTION: 2

What request did the unborn child’s grandmother make to the holy man?

Solution:

blessing for a daughter

QUESTION: 3

Santosh has scales Mt Everest ________.

Solution:

twice

QUESTION: 4

What is the name of Santosh Yadav’s village?

Solution:
QUESTION: 5

Which district of Haryana does Santosh belong? 

Solution:

Rewari

QUESTION: 6

What does `Santosh’ mean? 

Solution:

The name means "Satisfaction" or "Contentment".

QUESTION: 7

Santosh left home to get herself enrolled in :

Solution:

Delhi

QUESTION: 8

From where did Santosh do her graduation? 

Solution:

Jaipur       

QUESTION: 9

For what did Santosh train herself in Uttarkashi? 

Solution:

mountaineering     

QUESTION: 10

Santosh was fully equipped with :

Solution:

all of the above

Related tests