Test: Reaching Grandmother House - 2


10 Questions MCQ Test EVS for Class 4 | Test: Reaching Grandmother House - 2


Description
This mock test of Test: Reaching Grandmother House - 2 for Class 4 helps you for every Class 4 entrance exam. This contains 10 Multiple Choice Questions for Class 4 Test: Reaching Grandmother House - 2 (mcq) to study with solutions a complete question bank. The solved questions answers in this Test: Reaching Grandmother House - 2 quiz give you a good mix of easy questions and tough questions. Class 4 students definitely take this Test: Reaching Grandmother House - 2 exercise for a better result in the exam. You can find other Test: Reaching Grandmother House - 2 extra questions, long questions & short questions for Class 4 on EduRev as well by searching above.
QUESTION: 1

Where were they going?

Solution:

They were going to kottayam.

QUESTION: 2

What is ferry used for?

Solution:

The ferry was used to cross the water and go to the other side.

QUESTION: 3

There were rows of ____ trees on the bank of the river.

Solution:

There were rows of coconut trees on the bank of the river.

QUESTION: 4

There were a total of how many people when valliyamma’s family came along?

Solution:

There were a total of ten people when valliyamma’s family came along.

QUESTION: 5

Who bought tickets in the bus?

Solution:

Abba bought tickets in the bus.

QUESTION: 6

When did the ferry reach the island?

Solution:

Just before the sun disappeared in water the ferry reached the island and stopped.

QUESTION: 7

Where were people sharing seats?

Solution:

People were sharing seats on the bus.

QUESTION: 8

Her ____ were stiff.

Solution:

Her legs were stiff.

QUESTION: 9

It was a _____ journey.

Solution:

It was a long journey.

QUESTION: 10

When did they reach Kottayam?

Solution:

They reached Kottayam at night.

Related tests