Test: Spellings- 1


20 Questions MCQ Test Verbal Aptitude Basics Duplicated | Test: Spellings- 1


Description
This mock test of Test: Spellings- 1 for CAT helps you for every CAT entrance exam. This contains 20 Multiple Choice Questions for CAT Test: Spellings- 1 (mcq) to study with solutions a complete question bank. The solved questions answers in this Test: Spellings- 1 quiz give you a good mix of easy questions and tough questions. CAT students definitely take this Test: Spellings- 1 exercise for a better result in the exam. You can find other Test: Spellings- 1 extra questions, long questions & short questions for CAT on EduRev as well by searching above.
QUESTION: 1

Find the correctly spelt words.

Solution:

► Correctly spelt: Humorous
► Meaning: Humorous means causing laughter and amusement, comic.
Others don't have any meaning as spellings are wrong.

QUESTION: 2

Find the correctly spelt words.

Solution:

► Correctly spelt: Palate
► Meaning: Palate means the roof of the mouth, separating the cavities of the mouth and nose in vertebrates.

QUESTION: 3

Find the correctly spelt words.

Solution:

► Correctly spelt: Accommodation
► Meaning: Accommodation means a room, group of rooms or building in which someone may live or stay.

QUESTION: 4

Find the correctly spelt words.

Solution:

Spelling of Efficient is correct only.
Meaning:  Achieving maximum productivity with minimum wasted effort or expense. 

► Treameant should be written as Treatment.

► Beterment should be written as Betterment.

► Employd should be written as Employed.

QUESTION: 5

Find the correctly spelt words.

Solution:

► Correctly spelt: Rigorous
► Meaning: Rigorous meaning extremely thorough and careful.

QUESTION: 6

Find the correctly spelt words.

Solution:

► Correctly spelt: Sincerely
► Meaning: In a sincere or genuine way.

QUESTION: 7

Find the correctly spelt words.

Solution:

► Correctly spelt: Passenger
► Meaning: Passenger means a traveller on a public or private conveyance other than the driver, pilot, or crew.

QUESTION: 8

Find the correctly spelt words.

Solution:

► Correctly spelt: Itinerary
► Meaning: Itinerary means a planned route or journey.

QUESTION: 9

Find the correctly spelt words.

Solution:

► Correctly spelt: Indispensable
► Meaning: Indispensable means absolutely necessary.

QUESTION: 10

Find the correctly spelt words.

Solution:

► Correctly spelt: Bouquet
► Meaning: Bouquet meaning an attractively arranged bunch of flowers, especially one presented as a gift or carried at a ceremony.

QUESTION: 11

Find the correctly spelt words.

Solution:

► Correctly spelt: Foreign

► Meaning: It means characteristic of a country or language other than one's own.

QUESTION: 12

Find the correctly spelt words.

Solution:

► Correctly spelt: Treacherous
► Meaning: Treacherous means guilty of or involving betrayal or deception.

QUESTION: 13

Find the correctly spelt words.

Solution:

► Correctly spelt: Forecast
► Meaning: A forecast is a statement of what is expected to happen in the future, especially in relation to a particular event or situation.

QUESTION: 14

Find the correctly spelt words.

Solution:

► Correctly spelt: Sepulchral
► Meaning: Suggesting death or places where the dead are buried.

QUESTION: 15

Find the correctly spelt words.

Solution:

► Correctly spelt: Excessive

► Meaning: Excessive means more than is necessary, normal, or desirable; immoderate.

QUESTION: 16

Find the correctly spelt words.

Solution:

► Correctly spelt: Ominous

► Meaning: Suggesting that something bad is going to happen.

So, ominous is the right answer.

QUESTION: 17

Find the correctly spelt words.

Solution:

► Correctly spelt: Surveillance
► Meaning: Surveillance means close observation, especially of a suspected spy or criminal.

QUESTION: 18

Find the correctly spelt words.

Solution:

► Correctly spelt: Benefited
► Meaning: Benefited means receive an advantage, profit.

QUESTION: 19

Find the correctly spelt words.

Solution:

► Correctly spelt: Chancellery
► Meaning: Chancellery means the position, office, or department of a chancellor.

QUESTION: 20

Find the correctly spelt words.

Solution:

► Correctly spelt: Veterinary
► Meaning: Veterinary means relating to the diseases, injuries, and treatment of farm and domestic animals.

Similar Content

Related tests