Test: The Bubble, The Straw and The Shoe - 1


10 Questions MCQ Test English for Class 1 | Test: The Bubble, The Straw and The Shoe - 1


Description
This mock test of Test: The Bubble, The Straw and The Shoe - 1 for Class 1 helps you for every Class 1 entrance exam. This contains 10 Multiple Choice Questions for Class 1 Test: The Bubble, The Straw and The Shoe - 1 (mcq) to study with solutions a complete question bank. The solved questions answers in this Test: The Bubble, The Straw and The Shoe - 1 quiz give you a good mix of easy questions and tough questions. Class 1 students definitely take this Test: The Bubble, The Straw and The Shoe - 1 exercise for a better result in the exam. You can find other Test: The Bubble, The Straw and The Shoe - 1 extra questions, long questions & short questions for Class 1 on EduRev as well by searching above.
QUESTION: 1

How many friends are there in story?

Solution:

There are three friends in the story: bubble, straw, and the shoe.

QUESTION: 2

Name of the three friends were _________

Solution:

The three friends were Bubble, Straw and Shoe.

QUESTION: 3

What did they want to do?

Solution:

The three friends wanted to cross the river.

QUESTION: 4

How do you make bubbles?

Solution:

We can make bubbles by Liquid soap and water.

QUESTION: 5

What do you wear on your feet?

Solution:

We wear shoes on our feet so that we can walk or run comfortably.

QUESTION: 6

How do you cross a river?

Solution:

We cross a river by a boat. 

QUESTION: 7

The Straw _____________ himself from one bank to the other.

Solution:

The Straw stretched himself from one bank to the other so that the friends could cross the river.

QUESTION: 8

The Shoe ______________ on the Straw.

Solution:

The Shoe Jumped on the Straw to cross the river.

QUESTION: 9

One day three friends went into the _____

Solution:

Three friends went into the forest and tried to cross the river.

QUESTION: 10

The Bubble ____________ and ____________ with laughter and _____________ with a big bang.

Solution:

The Bubble shook and shook with laughter and burst with a big bang.

Download free EduRev App

Track your progress, build streaks, highlight & save important lessons and more!