Test: The Duck And The Kangaroo


15 Questions MCQ Test English Class 9 | Test: The Duck And The Kangaroo


Description
This mock test of Test: The Duck And The Kangaroo for Class 9 helps you for every Class 9 entrance exam. This contains 15 Multiple Choice Questions for Class 9 Test: The Duck And The Kangaroo (mcq) to study with solutions a complete question bank. The solved questions answers in this Test: The Duck And The Kangaroo quiz give you a good mix of easy questions and tough questions. Class 9 students definitely take this Test: The Duck And The Kangaroo exercise for a better result in the exam. You can find other Test: The Duck And The Kangaroo extra questions, long questions & short questions for Class 9 on EduRev as well by searching above.
QUESTION: 1

What does the Duck praise the kangaroo for?   

Solution:

hopping

QUESTION: 2

Where could the kangaroo hop?   

Solution:

both (A) and (B) 

QUESTION: 3

Where did the Duck live?

Solution:

pond

QUESTION: 4

How does the Duck describe his pond?   

Solution:

nasty

QUESTION: 5

What does the Duck long for?  

Solution:

both (A) and (B)

QUESTION: 6

What did the Duck request the Kangaroo?  

Solution:

to give him a ride                             

QUESTION: 7

What sound does a Duck make?  

Solution:

Quack  

QUESTION: 8

What did the Duck promise the Kangaroo?   

Solution:

to sit still

QUESTION: 9

What placed does the Duck wish to visit?     

Solution:

both (A) and (B)

QUESTION: 10

What was Kangaroo afraid of?     

Solution:

the Duck’s wet and cold feet

QUESTION: 11

What did the Duck buy for his wet feet?      

Solution:

four pairs of worsted socks

QUESTION: 12

What did the Duck do to make himself fit to have a ride on the Kangaroo’s back?      

Solution:

all of the above

QUESTION: 13

Was the Kangaroo ready to give the Duck a ride?       

Solution:

yes

QUESTION: 14

Where did the Kangaroo ask the Duck to sit?    

Solution:

at the end of his tail

QUESTION: 15

How many times did they go round the world?    

Solution:

three   

Related tests