Test: The Longest Step


10 Questions MCQ Test Mathematics (Maths) for Class 2 | Test: The Longest Step


Description
This mock test of Test: The Longest Step for Class 2 helps you for every Class 2 entrance exam. This contains 10 Multiple Choice Questions for Class 2 Test: The Longest Step (mcq) to study with solutions a complete question bank. The solved questions answers in this Test: The Longest Step quiz give you a good mix of easy questions and tough questions. Class 2 students definitely take this Test: The Longest Step exercise for a better result in the exam. You can find other Test: The Longest Step extra questions, long questions & short questions for Class 2 on EduRev as well by searching above.
QUESTION: 1

Which tube is the shortest?

Solution:

The blue tube is shorter than the others

QUESTION: 2

Which block is the longest?

Solution:

The green block is longer than all the others

QUESTION: 3

Which block is the shortest?

Solution:

The red block is shorter than all the others

QUESTION: 4

Which ribbon is longer than the others?

Solution:

The purple ribbon is the longest

QUESTION: 5

Which tube is the tallest?

Solution:

The green tube is taller than the others

QUESTION: 6

Order the blocks from shortest to longest

Solution:

The green block is the shortest and the yellow is the longest

QUESTION: 7

Which block is the longest?

Solution:

The yellow block is longer than all the others

QUESTION: 8

Which door can the robot walk through?

Solution:

The correct answer is Purple
The other doors are too short for the robot

QUESTION: 9

Put the tubes in order from the tallest to the shortest.

Solution:

The correct answer is Green, red, orange, blue
The green tube is the tallest and the blue is the shortest

QUESTION: 10

Which statement is true?

Solution:

The red block is the shortest of all, so the purple block must be longer than the red

Similar Content

Related tests