Test: The Midnight Visitor - 1


10 Questions MCQ Test English Class 10 | Test: The Midnight Visitor - 1


Description
This mock test of Test: The Midnight Visitor - 1 for Class 10 helps you for every Class 10 entrance exam. This contains 10 Multiple Choice Questions for Class 10 Test: The Midnight Visitor - 1 (mcq) to study with solutions a complete question bank. The solved questions answers in this Test: The Midnight Visitor - 1 quiz give you a good mix of easy questions and tough questions. Class 10 students definitely take this Test: The Midnight Visitor - 1 exercise for a better result in the exam. You can find other Test: The Midnight Visitor - 1 extra questions, long questions & short questions for Class 10 on EduRev as well by searching above.
QUESTION: 1

What was Ausable’s profession?

Solution:

Audsable was the protagonist in the story of the midnight visitor. He portrayed the role of a spy or secret agent. He didn't look like a secret agent. He was a fat and short man. He spoke French and German with a British accent. With a very sharp and witty mind, he was able to solve many complicated cases.

He used to live in the French Hotel. He had two rooms, one on the top floor and another on the sixth floor.

QUESTION: 2

Where was Ausable staying? 

Solution:

Ausable was a clever secret agent. He was staying on the sixth and top floor in a French Hotel.

QUESTION: 3

Ausable was brought to Paris twenty years ago from :

Solution:

Ausable was, for one thing, fat. Very fat. And then there was his accent. Though he spoke French and German passably, he had never altogether lost the American accent he had brought to Paris from Boston twenty years ago.

QUESTION: 4

Who came to meet Ausable?

Solution:

Fowler came to meet ausable as he was a writer and was told that Ausable was adventurous person so he wanted to know about his adventures.

QUESTION: 5

What was Fowler’s profession? 

Solution:

Fowler was a writer and was told that Ausable was adventurous person so he wanted to know about his adventures.

QUESTION: 6

Fowler was………….. to meet Ausable. 

Solution:

Fowler was a romantic writer and Ausable was a secret agent. Fowler wanted to meet Ausable because he wanted to find out how did Ausable handle some exciting events and cases in his profession. But Ausable's appearance did not meet Fowler's expectations, as he was fat, unfit and spoke in an American accent.

QUESTION: 7

Who is the guest in the story ‘The Midnight Visitor’? 

Solution:

Guest in the story ‘The Midnight Visitor’ was Fowler because in the story it is given that Fowler went to meet Ausable.

QUESTION: 8

Who was Max? 

Solution:

Max was the other secret agent and the rival fellow of Ausable ,he was slender,little less than tall. 

QUESTION: 9

Where was Ausable’s room situated in the hotel? 

Solution:

Ausable had a room on the sixth and top floor of a French Hotel. Fowler was a writer. Ausable told him that he would get an important report that night concerning some new missiles.

QUESTION: 10

Who knocked at Ausable’s door? 

Solution:

A waiter was knocking at the door with a tray, a bottle and two glasses. He had come to serve the drink that they ordered when they had returned. He left the room after he had set the table.

Related tests