Test: The Treasure Within


20 Questions MCQ Test English (It so Happened) Class 8 | Test: The Treasure Within


Description
Attempt Test: The Treasure Within | 20 questions in 20 minutes | Mock test for Class 8 preparation | Free important questions MCQ to study English (It so Happened) Class 8 for Class 8 Exam | Download free PDF with solutions
QUESTION: 1

Contractor had nightmares about

Solution: Contractor had nightmares about appearing for his maths examination.

QUESTION: 2

Contractor’s earliest memory about school is that

Solution: Contractor’s earliest memory about school is that from third standard, he lost interest in studies and never studied again.

QUESTION: 3

Contractor loved

Solution: Contractor was interested in playing games, running away, playing pranks and jokes.

QUESTION: 4

Contractor passed most of his school examination by

Solution: Contractor passed most of his school examination by copying.

QUESTION: 5

For his SSC examination

Solution: For his SSC examination he worked hard.

QUESTION: 6

Contractor’s teachers

Solution: Contractor's teachers gave him caning every week.

QUESTION: 7

Contractor would plan strategies for

Solution: Contractor would plan strategies for fighting against a gang.

QUESTION: 8

What did Hafeez and his friend compete about?

Solution: Hafeez and his friends competed abou designing forts, guns and ammunition.

QUESTION: 9

“Putting design, construction, psychology and sociology together and making a sketch from all that is ‘__________’”

Solution: “Putting design, construction, psychology and sociology together and making a sketch from all that is ‘mathematics’”

QUESTION: 10

How did he help students who lost their button?

Solution: He helped the students by cutting a button out of chalk.

QUESTION: 11

Which subjects could he deal with?

Solution: He could deal with science and geography.

QUESTION: 12

What did the Principal warn hafeez about?

Solution: The principle about hafeez was he would not allow him to join if didn’t do good in entrances.

QUESTION: 13

“I was going to an architect’s office to learn ______!”

Solution: “I was going to an architect’s office to learn french!”

QUESTION: 14

Why did he not join the Army?

Solution: He did not join the army because his aunt tore up the admission letter.

QUESTION: 15

Why did students book his textbooks in advance?

Solution: The students book his textbooks in advance because He would open them one day prior to the exam so they were brand new.

QUESTION: 16

What did they do when he created a “distraction”?

Solution: They played chor police when he created a “distraction”.

QUESTION: 17

“Son, consider yourself as having got a distinction!” How much did he score?

Solution: He scored fifty percent.

QUESTION: 18

Hafeez was-

Solution: Hafeez was a very good sportsman and cricket captain, he had been senior champion for so many years.

QUESTION: 19

What did he get interested in instead?

Solution: Contractor was interested in playing games, running away, playing pranks and jokes.

QUESTION: 20

Why according to him did the nightmares disappear?

Solution: According to him the nightmares disappear because His psyche must have gotten over it and he did not have enough time for nightmares.
Use Code STAYHOME200 and get INR 200 additional OFF
Use Coupon Code