Test: The World In My Home - 2


10 Questions MCQ Test EVS for Class 4 | Test: The World In My Home - 2


Description
This mock test of Test: The World In My Home - 2 for Class 4 helps you for every Class 4 entrance exam. This contains 10 Multiple Choice Questions for Class 4 Test: The World In My Home - 2 (mcq) to study with solutions a complete question bank. The solved questions answers in this Test: The World In My Home - 2 quiz give you a good mix of easy questions and tough questions. Class 4 students definitely take this Test: The World In My Home - 2 exercise for a better result in the exam. You can find other Test: The World In My Home - 2 extra questions, long questions & short questions for Class 4 on EduRev as well by searching above.
QUESTION: 1

Why is everyone quarrelling?

Solution:

Everyone is quarrelling over watching tv.

QUESTION: 2

What does mummy like to watch?

Solution:

Mummy likes to watch news.

QUESTION: 3

According to Pratibha what is not fair?

Solution:

According to Pratibha the different rules for girls and boys is not fair.

QUESTION: 4

Where did Pilloo aunty and children go?

Solution:

Pilloo aunty and children went to the beach.

QUESTION: 5

Who made a mistake regarding money?

Solution:

Kulfi seller made a mistake. He charged for five kulfies instead of seven kulfies.

QUESTION: 6

Who is Anil?

Solution:

Anil is Akshay’s friend.

QUESTION: 7

What did Akshay’s grandmother tell him?

Solution:

Akshay’s grandmother told her not to eat or drink anything at Anil’s place.

QUESTION: 8

Dhondu has a ____ family.

Solution:

Dhondu has a large family

QUESTION: 9

Meena’s uncle likes Ritu and gives________to both of them.

Solution:

Meena’s uncle likes Ritu and gives chocolates to both of them.

QUESTION: 10

Who takes all the decisions on Dondhu’s family?

Solution:

All the decisions in Dhondu’s family are taken by his elder uncle.

Related tests