Test: Two Stories About Flying - 2


15 Questions MCQ Test English Class 10 | Test: Two Stories About Flying - 2


Description
This mock test of Test: Two Stories About Flying - 2 for Class 10 helps you for every Class 10 entrance exam. This contains 15 Multiple Choice Questions for Class 10 Test: Two Stories About Flying - 2 (mcq) to study with solutions a complete question bank. The solved questions answers in this Test: Two Stories About Flying - 2 quiz give you a good mix of easy questions and tough questions. Class 10 students definitely take this Test: Two Stories About Flying - 2 exercise for a better result in the exam. You can find other Test: Two Stories About Flying - 2 extra questions, long questions & short questions for Class 10 on EduRev as well by searching above.
QUESTION: 1

What was coming up in the east behind the pilot?     

Solution:

the moon

QUESTION: 2

Which plane was the author flying?     

Solution:

Dakota

QUESTION: 3

Which country was the pilot flying over?    

Solution:

The pilot was flying his old Dakota aeroplane over France back to England because he wanted to enjoy his holiday and morning breakfast with his family.

QUESTION: 4

Which country did the pilot belong to?   

Solution:

Pilot belongs to the England and fly over to france.   

QUESTION: 5

What happened when the pilot had covered a distance of 150 kilometres from Paris?    

Solution:

there were storm clouds all around

QUESTION: 6

Inside the clouds how was everything?    

Solution:
QUESTION: 7

What happened as the plane entered the storm clouds?   

Solution:

all of the above

QUESTION: 8

When the author’s plane was caught in the storm who came to help him?     

Solution:

another aeroplane    

QUESTION: 9

How did the author follow the strange aeroplane?     

Solution:

like an obedient boy     

QUESTION: 10

What did the pilot notice when he was safe at the airport?       

Solution:

the sky was empty

QUESTION: 11

What made the pilot frighten again while following the strange aeroplane?      

Solution:

the shortage of fuel

QUESTION: 12

What was the advice of Paris control?       

Solution:

turn to twelve degrees west 

QUESTION: 13

How many fuel tanks were there in the plane DS 088?       

Solution:

two

QUESTION: 14

Did Paris Control hear the pilot the second time he called?       

Solution:

NO

QUESTION: 15

Who is the author of the lesson ‘The Black Aeroplane’?       

Solution:

Frederick Forsyth