Test: Who Did Patrick's Homework - 1


15 Questions MCQ Test English Class 6 (Honeysuckle) | Test: Who Did Patrick's Homework - 1


Description
This mock test of Test: Who Did Patrick's Homework - 1 for Class 6 helps you for every Class 6 entrance exam. This contains 15 Multiple Choice Questions for Class 6 Test: Who Did Patrick's Homework - 1 (mcq) to study with solutions a complete question bank. The solved questions answers in this Test: Who Did Patrick's Homework - 1 quiz give you a good mix of easy questions and tough questions. Class 6 students definitely take this Test: Who Did Patrick's Homework - 1 exercise for a better result in the exam. You can find other Test: Who Did Patrick's Homework - 1 extra questions, long questions & short questions for Class 6 on EduRev as well by searching above.
QUESTION: 1

Patrick never did his homework because:

Solution:

Patrick never did his homework because he hated it as he said it was too boring.

QUESTION: 2

Patrick found his cat playing with ______.

Solution:

 Patrick thought that his cat was playing with a little doll. It was, in fact, a very small-sized man, an elf. Ans: Patrick had saved the tiny man's life from the cat by not handing him back to the cat.

QUESTION: 3

What was Patrick’s wish?

Solution:

Patrick’s wish was that the elf must do his homework till the end of the semester as he hated doing homework.

QUESTION: 4

What is the meaning of the word “Ignoramus”

Solution:

Ignoramus means an ignorant person who lacks education.

QUESTION: 5

When Patrick grabbed the little doll, what did he see and surprise?

Solution:

When Patrick grabbed the little doll, what did he see and surprise because it was not a doll, but he saw a man of the tiniest size ever.

QUESTION: 6

Patrick played which of the following games?

Solution:

Patrick played hockey and basketball instead of doing his homework.

QUESTION: 7

In which subject Patrick was out of luck?

Solution:

Patrick was out of luck when it came to maths.

QUESTION: 8

The elf was helpless and needed_______.

Solution:

There was one glitch. Elf did not know what to do and needed help in doing Patrick’s homework.

QUESTION: 9

The phrasal verb ‘staying up nights’ means.

Solution:

The phrasal verb ‘staying up nights’ means remained awake at night. Patrick started working hard after the elf came.

QUESTION: 10

The homework of Patrick was done by

Solution:

Patrick asked elf, the tiny man to do all his homework till the end of the semester.

QUESTION: 11

The Elf was free to go when_____.

Solution:

Elf promised to do all Patrick’s work and was allowed to go when the last day of the school arrived.

QUESTION: 12

The tiniest man wore _________.

Solution:

He had a little wool shirt with old fashioned britches and a high tall hat much like a witch’s.

QUESTION: 13

The little man granted Patrick a wish because Patrick ______________.​

Solution:

The little man granted Patrick a wish because Patrick saved his life from a cat.

QUESTION: 14

When Patrick asked the little man to do all his homework, what did the tiniest man do?

Solution:

When Patrick asked the little man to do all his homework, tiniest man kicked his legs and doubled his fists and grimaced and scowled.

QUESTION: 15

What is the meaning of the word ‘shrieked’.

Solution:

Shrieked means a short, high pitched cry. Elf shrieked when he heard about time tables.

Related tests