Test: Wonderful Waste


10 Questions MCQ Test English Marigold Class 5 | Test: Wonderful Waste


Description
This mock test of Test: Wonderful Waste for Class 5 helps you for every Class 5 entrance exam. This contains 10 Multiple Choice Questions for Class 5 Test: Wonderful Waste (mcq) to study with solutions a complete question bank. The solved questions answers in this Test: Wonderful Waste quiz give you a good mix of easy questions and tough questions. Class 5 students definitely take this Test: Wonderful Waste exercise for a better result in the exam. You can find other Test: Wonderful Waste extra questions, long questions & short questions for Class 5 on EduRev as well by searching above.
QUESTION: 1

Who ordered the grand dinner in his palace?

Solution:

Maharaja of Travancore ordered the grand dinner in his palace.

QUESTION: 2

Why did the Maharaja enter the kitchen?

Solution:

Maharaja of Travancore entered the kitchen to survey the dish.

QUESTION: 3

_____________ were lying in a basket near the cook?

Solution:

Vegetable scraps were lying in a basket near the cook.

QUESTION: 4

The cook cut the vegetable bits in ____________ strips?

Solution:

The cook cut the vegetable bits in long strips.

QUESTION: 5

The cook grounded fresh coconut, ________ and garlic together to make the paste.

Solution:

The cook grounded fresh coconut, green chillies and garlic together to make the paste.

QUESTION: 6

The cook decorated the dish with ____________.

Solution:

The cook decorated the dish with curry leaves.

QUESTION: 7

The cook named the dish as ____________.

Solution:

The cook named the dish as avial.

QUESTION: 8

____________ smell started coming out from the pot.

Solution:

Tempting smell started coming out from the pot.

QUESTION: 9

Avial became a famous dish in _____________.

Solution:

Avial became a famous dish in Kerala.

QUESTION: 10

Avial came from a basket of  _____________.

Solution:

Avial came from a basket of waste.