Test: The Friendly Mongoose - 1


15 Questions MCQ Test English (A Pact with the Sun) Class 6 | Test: The Friendly Mongoose - 1


Description
This mock test of Test: The Friendly Mongoose - 1 for Class 6 helps you for every Class 6 entrance exam. This contains 15 Multiple Choice Questions for Class 6 Test: The Friendly Mongoose - 1 (mcq) to study with solutions a complete question bank. The solved questions answers in this Test: The Friendly Mongoose - 1 quiz give you a good mix of easy questions and tough questions. Class 6 students definitely take this Test: The Friendly Mongoose - 1 exercise for a better result in the exam. You can find other Test: The Friendly Mongoose - 1 extra questions, long questions & short questions for Class 6 on EduRev as well by searching above.
QUESTION: 1

Who lived in a village?

Solution: A farmer and his wife lived in a village with their small son.
QUESTION: 2

Why did the farmer bring a baby mongoose?

Solution: The farmer brought a mongoose as he believed that his son may need a companion.
QUESTION: 3

What did the farmer bring one evening ?

Solution: The farmer bought a mongoose one evening.
QUESTION: 4

How much time did it take to grow the baby mongoose to full-grown mongoose?

Solution: It took 5 to 6 months for mongoose to be fully grown.
QUESTION: 5

We must have a pet” - who said to whom?

Solution: The farmer said to his wife “We must have a pet”.
QUESTION: 6

The farmer’s wife _____

Solution: The farmer’s wife did not wanted to leave the baby alone.
QUESTION: 7

What does a mongoose's tail look like ?

Solution: The mongoose had a bushy tail.
QUESTION: 8

What did the farmer's wife bring from the market?

Solution: The farmer’s wife brought a basket full of groceries from the market.
QUESTION: 9

The farmer’s wife did not trust

Solution: The wife did not trust the mongoose.
QUESTION: 10

Where did the farmer decide to go ?

Solution: The farmer had nothing to do so he decided to go out in the fields.
QUESTION: 11

The mongoose’s mouth was ______

Solution: The mongoose’s mouth was blood stained.
QUESTION: 12

What did the farmer’s wife see inside the house?

Solution: The farmer’s wife saw a dead black snake inside the house.
QUESTION: 13

How was the eye of the mongoose?

Solution: Mongoose had shiny black eyes.
QUESTION: 14

Who saved the baby boy from the snake?

Solution: The mongoose saved the baby boy from the snake.
QUESTION: 15

On the floor, lay a black snake ____________.

Solution:

On the floor, lay a black snake torn and bleeding.

Similar Content

Related tests