Test: The Old-Clock Shop - 1


15 Questions MCQ Test English (A Pact with the Sun) Class 6 | Test: The Old-Clock Shop - 1


Description
This mock test of Test: The Old-Clock Shop - 1 for Class 6 helps you for every Class 6 entrance exam. This contains 15 Multiple Choice Questions for Class 6 Test: The Old-Clock Shop - 1 (mcq) to study with solutions a complete question bank. The solved questions answers in this Test: The Old-Clock Shop - 1 quiz give you a good mix of easy questions and tough questions. Class 6 students definitely take this Test: The Old-Clock Shop - 1 exercise for a better result in the exam. You can find other Test: The Old-Clock Shop - 1 extra questions, long questions & short questions for Class 6 on EduRev as well by searching above.
QUESTION: 1

Which festival was going on? 

Solution: It was christmas. 
QUESTION: 2

The two persons entered Ray’s shop with?

Solution: The two persons entered Ray’s shop with evil intentions.
QUESTION: 3

Where was the old clock shop situated?

Solution: The old clock was situated in Salt Lake city, USA.
QUESTION: 4

The owner of the shop, Ray was_____.

Solution: The owner of the shop, Ray was deaf.
QUESTION: 5

What did the old man wanted from Ray?

Solution: They had evil intentions, the old man wanted some money from Ray.
QUESTION: 6

The old clock shop was still open, Mr. Ray was busy in ______. 

Solution: The old clock shop was still open, Mr. Ray was busy repairing a clock.
QUESTION: 7

How many people came to the clock shop at closing time?

Solution: Two people came to the shop at closing time, one in twenties other in fifties.
QUESTION: 8

Ray was the owner of a _____ shop? 

Solution: Ray was the owner of a clock shop.
QUESTION: 9

How much money did Ray give to the old man in exchange for a watch? 

Solution:

Ray gave fifty dollars to the old man in exchange for the watch. 

QUESTION: 10

Who is a pawnbroker?

Solution: Pawnbroker is someone who lends money in exchange.
QUESTION: 11

Why did Ray push a notepad and a pen across the counter?

Solution: Ray pushed a notepad and a pen across the counter because he was deaf.
QUESTION: 12

How did Mr. Ray and the visitor look like when they shake with each other ?

Solution:  Mr. Ray and the visitor looked friendly when they shaked with each other.
QUESTION: 13

Who came closer to the counter of the shop?

Solution: The old man came closer to the counter of the shop.
QUESTION: 14

What did Ray know?

Solution:

Ray knew the visitors were in need of money. 

QUESTION: 15

Whose unfriendly face did Ray smile at?

Solution: Ray smiled at the unfriendly face at the counter.

Similar Content

Related tests