Test: Alice In Wonderland


10 Questions MCQ Test English for Class 4 | Test: Alice In Wonderland


Description
Attempt Test: Alice In Wonderland | 10 questions in 10 minutes | Mock test for Class 4 preparation | Free important questions MCQ to study English for Class 4 for Class 4 Exam | Download free PDF with solutions
QUESTION: 1

The white rabbit had ______ eyes?

Solution:

The white rabbit had pink eyes.

QUESTION: 2

'The rabbit suddenly popped down a ______ rabbit hole'

Solution:

'The rabbit suddenly popped down a large rabbit hole'

QUESTION: 3

Who said these lines ' where am I? How many miles down have I fallen?'

Solution:

Alice said aloud Who said these lines ' where am I? How many miles down have I fallen?'

QUESTION: 4

On what did Alice land? 

Solution:

Alice landed on a pike of dry leaves.

QUESTION: 5

She saw a _____ table with a _____ key on it.

Solution:

She saw a glass table with a golden key on it.

QUESTION: 6

Alice stood up and saw a small door about _____ inches high.

Solution:

Alice stood up and saw a small door about fifteen inches high.

QUESTION: 7

What did the white rabbit carried?

Solution:

The white rabbit carried a watch.

QUESTION: 8

What type of garden did Alice looked at?

Solution:

Alice opened her eyes and looked at the loveliest garden she had ever seen.

QUESTION: 9

'Oh how I wish I could become smaller' who said these lines?

Solution:

'Oh how I wish I could become smaller' Alice said the following lines

QUESTION: 10

 'Alice was lying under a _____ listening to her sister reading a story'

Solution:

'Alice was lying under a tree listening to her sister reading a story.'

Use Code STAYHOME200 and get INR 200 additional OFF
Use Coupon Code