Test: I Had A Little Pony


10 Questions MCQ Test English for Class 4 | Test: I Had A Little Pony


Description
Attempt Test: I Had A Little Pony | 10 questions in 10 minutes | Mock test for Class 4 preparation | Free important questions MCQ to study English for Class 4 for Class 4 Exam | Download free PDF with solutions
QUESTION: 1

What does the poet have?

Solution:

the poet has a little pony.

QUESTION: 2

The poet lent the little pony to whom?

Solution:

the poet lent the little pony to a lady.

QUESTION: 3

‘His name was _____.’

Solution:

‘His name was Dapple-grey.’

QUESTION: 4

What is the meaning of ‘lashed’?

Solution:

‘lashed’ means To move suddenly or violently or to thrash or beat.

QUESTION: 5

‘She drove him through the ____’

Solution:

‘She drove him through the mire’

QUESTION: 6

Will she lend her pony now?

Solution:

‘I wouldn't lend my pony now.’

QUESTION: 7

 Who is a pony?

Solution:

A baby horse is called a pony.

QUESTION: 8

What did the child decide to do?

Solution:

the child decides to never lend the pony again.

QUESTION: 9

What did the lady do to the pony?

Solution:

the lady whipped and lashed the little pony.

QUESTION: 10

‘For all ladies ____’

Solution:

‘For all ladies hire’

Use Code STAYHOME200 and get INR 200 additional OFF
Use Coupon Code