Test: Noses


10 Questions MCQ Test English for Class 4 | Test: Noses


Description
Attempt Test: Noses | 10 questions in 10 minutes | Mock test for Class 4 preparation | Free important questions MCQ to study English for Class 4 for Class 4 Exam | Download free PDF with solutions
QUESTION: 1

Why does the poet feel that the nose is a funny thing ?

Solution:

The poet feels that her nose is the funniest thing because it  grows where it is and sticks out of the face, like a handle.

QUESTION: 2

Who is the poet of the poem ‘Noses’

Solution:

Aileen fisher has written this poem.

QUESTION: 3

Why is nose important?

Solution:

The poet says that the nose sticks in our faces and has two holes which helps in breathing.

QUESTION: 4

“ if you ever want to _____ and _____ and can’t think what to do about it”

Solution:

In the last paragraph the poet says “ if you ever want to giggle and shout and can’t think what to do about it”, just look into the mirror.

QUESTION: 5

“I looked into the mirror and saw in there the end of my ____ and the start of my _____”

Solution:

In the second paragraph the poet says  “I looked into the mirror and saw in there the end of my chin and the start of my hair”.

QUESTION: 6

The poet looked in the ____

Solution:

The poet looked in the mirror.

QUESTION: 7

“ between there isn’t much space to spare with my nose, like a ______, sticking there.”

Solution:

In the second paragraph the poet says . “ between there isn’t much space to spare with my nose, like a handle sticking there.”

QUESTION: 8

According to the poet What is the funniest thing?

Solution:

The poet finds his nose to be the funniest thing.

QUESTION: 9

Poet says “stuck right out where all of it shows with ____ little holes  where the breathing goes.”

Solution:

Poet says ‘stuck right out where it shows with two little holes where the breathing goes.’

QUESTION: 10

What does the poet suggest ‘ how to giggle and shout?’

Solution:

In the end the poet says ‘in the last paragraph the poet says “ if you ever want to giggle and shout and can’t think what to do about it”, just look into the mirror, No doubt you’ll see your funny nose.

Use Code STAYHOME200 and get INR 200 additional OFF
Use Coupon Code