Test: The Milkmans Cow


10 Questions MCQ Test English for Class 4 | Test: The Milkmans Cow


Description
Attempt Test: The Milkmans Cow | 10 questions in 10 minutes | Mock test for Class 4 preparation | Free important questions MCQ to study English for Class 4 for Class 4 Exam | Download free PDF with solutions
QUESTION: 1

Why was the milkman in a bad mood?

Solution:

the milkman was in a bad mood because the cow sat in the middle of the road and refused to move.

QUESTION: 2

Who was the first person that came to help the milkman?

Solution:

At first the policeman came to help the milkman.

QUESTION: 3

Who carried bags of potatoes and peas?

Solution:

Grocer carried bags of potatoes and peas.

QUESTION: 4

Who said this “I've the strength of ten horses.”

Solution:

Wrestler said ‘I've the strength of ten horses.’

QUESTION: 5

What did the ice cream man say?

Solution:

The ice cream man said ‘Cool down, cool down, it can’t be too hard.’

QUESTION: 6

Who twirled his stick in joy?

Solution:

The policeman twirled his stick in joy.

QUESTION: 7

What is best?

Solution:

Being kind and loving is best.

QUESTION: 8

‘The grocer ____’

Solution:

The grocer clapped.

QUESTION: 9

How did the boy help to move the cow?

Solution:

The boy gave the cow a tasty sheaf of green. The cow began to chew and he led her to the side.

QUESTION: 10

The boy was ______.

Solution:

the boy was clever.

Use Code STAYHOME200 and get INR 200 additional OFF
Use Coupon Code