Test: The Naughty Boy


10 Questions MCQ Test English for Class 4 | Test: The Naughty Boy


Description
Attempt Test: The Naughty Boy | 10 questions in 10 minutes | Mock test for Class 4 preparation | Free important questions MCQ to study English for Class 4 for Class 4 Exam | Download free PDF with solutions
QUESTION: 1

‘He ran away to ____’

Solution:

The naught boy ran away to scotland.

QUESTION: 2

‘He stood in his ____’

Solution:

‘He stood in his shoes’

QUESTION: 3

Who is the poet of the poem ‘The Naughty Boy’

Solution:

this poem is written by John Keats.

QUESTION: 4

What was red in colour?

Solution:

the cherry was red in colour. ‘That a cherry was as red’.

QUESTION: 5

He compared the things of Scotland with?

Solution:

he compared the things of Scotland with England.

QUESTION: 6

The yard was as long as ?

Solution:

The yard was as long as the song.

QUESTION: 7

The boy in poem is _____

Solution:

The boy in the poem is naughty.

QUESTION: 8

‘That the door was as ______’

Solution:

‘that the door was as wooden.’

QUESTION: 9

How was the song?

Solution:

the song was merry.

QUESTION: 10

‘The ground was as _____.’

Solution:

‘the ground was as hard.’

Use Code STAYHOME200 and get INR 200 additional OFF
Use Coupon Code