Test: Ear To Ear - 2


10 Questions MCQ Test EVS for Class 4 | Test: Ear To Ear - 2


Description
This mock test of Test: Ear To Ear - 2 for Class 4 helps you for every Class 4 entrance exam. This contains 10 Multiple Choice Questions for Class 4 Test: Ear To Ear - 2 (mcq) to study with solutions a complete question bank. The solved questions answers in this Test: Ear To Ear - 2 quiz give you a good mix of easy questions and tough questions. Class 4 students definitely take this Test: Ear To Ear - 2 exercise for a better result in the exam. You can find other Test: Ear To Ear - 2 extra questions, long questions & short questions for Class 4 on EduRev as well by searching above.
QUESTION: 1

Which of the animals is that whose ears cannot be seen?

Solution:

The ears of peacock cannot be seen whereas ears of elephants, cows and pigs are easily visible

QUESTION: 2

Which of the following animals have feathers on their skin?

Solution:

Duck is an animal which has feathers on its skin.

QUESTION: 3

Which animals give us wool?

Solution:

Sheep and wool gives us wool.

QUESTION: 4

Which of the following animals gives birth to young ones?

Solution:

Dogs give birth to young ones whereas hens and ducks lay eggs.

QUESTION: 5

Deer have ears like _____.

Solution:

An animal with ears like leaves is Deer.

QUESTION: 6

Name an animal with ears like fans?

Solution:

Elephant is an an animal with ears like fans.

QUESTION: 7

Which of the following animals is no more and we can only see them in books and pictures?

Solution:

Dinosaurs are  is no more and we can only see them in books and pictures.

QUESTION: 8

______ help birds to hear?

Solution:

Birds have Tiny holes on both sides of their heads covered with feathers that help them to hear.

QUESTION: 9

Tiger is ______.

Solution:

Tiger is a national animal.

QUESTION: 10

Can we see the ears of lizards? 

Solution:

We cannot see the ears of lizards.

Similar Content

Related tests