Test: A Happy Child - 1


10 Questions MCQ Test English for Class 1 | Test: A Happy Child - 1


Description
Attempt Test: A Happy Child - 1 | 10 questions in 10 minutes | Mock test for Class 1 preparation | Free important questions MCQ to study English for Class 1 for Class 1 Exam | Download free PDF with solutions
QUESTION: 1

I have a green tree, To shade me from____

Solution:

Tree Shade protects us from the direct heat of Sun.

QUESTION: 2

I often sit under____

Solution:

There is a green tree near the child's house which saves the child from the heat of the sun and the child sits under the Tree.

QUESTION: 3

Grand father is father of your ____

Solution:

Our Grand Father is our Father's Father.

QUESTION: 4

Look in a mirror. What do you see?

Solution:

The mirror reflects ourselves when we stand in front of it.

QUESTION: 5

A ____ child am I.

Solution:

The child in the poem was happy & laughed and played the whole day long.

QUESTION: 6

The whole day long

Solution:

The Child laughed and played the whole day long and was very happy.

QUESTION: 7

When all my play is done, I often____

Solution:

Child sits under the shade of tree when all his play is done.

QUESTION: 8

I have a little____

Solution:

Child has a little red house. 

QUESTION: 9

What is the colour of the sun?

Solution:

Sun shines brightly and is yellow in colour. 

QUESTION: 10

The tree is big or small?

Solution:

The tree in the poem is a big one.

Use Code STAYHOME200 and get INR 200 additional OFF
Use Coupon Code

Download free EduRev App

Track your progress, build streaks, highlight & save important lessons and more!

Related tests