Test: A Smile


10 Questions MCQ Test English for Class 2 | Test: A Smile


Description
Attempt Test: A Smile | 10 questions in 10 minutes | Mock test for Class 2 preparation | Free important questions MCQ to study English for Class 2 for Class 2 Exam | Download free PDF with solutions
QUESTION: 1

In the word "Wrinkle " which letter is silent?

Solution:

Wrinkle: a small line in something, especially one on the skin of your face which you get as you grow older

QUESTION: 2

A smile creates ........ in our face.

Solution:


Wrinkles are the lines and creases that form in your skin. Some wrinkles can become deep crevices or furrows and may be especially noticeable around your eyes, mouth and neck.

QUESTION: 3

Which letter is silent in walk?

Solution:

Walk: to move or go somewhere by putting one foot in front of the other on the ground, but without running.

QUESTION: 4

Fill in the blank

S M ______ L E

Solution:


Smile: an expression on your face in which the corners of your mouth turn up, showing happiness, pleasure, etc.

QUESTION: 5

Fill in the blank

S EC__E T

Solution:

Secret: something that is not or must not be known by other people

QUESTION: 6

Silent letter in

More

Solution:

More: a larger number or amount of people or things; something extra as well as what you have

QUESTION: 7

Tick the correct spelling.

Solution:

Wonderful: extremely good; fantastic

QUESTION: 8

Tick the correct spelling.

Solution:

Funny: that makes you smile or laugh

QUESTION: 9

Fill in the blank

K ___ T E

Solution:

Kite: a toy which consists of a light frame covered with paper or cloth. Kites are flown in the wind on the end of a long piece of string

QUESTION: 10

Fill in the blanks

S __ D

Solution:

Sad: unhappy or causing somebody to feel unhappy

Use Code STAYHOME200 and get INR 200 additional OFF
Use Coupon Code