Olympiad Test: Alphabet Test - 1


10 Questions MCQ Test Mathematics Olympiad Class 7 | Olympiad Test: Alphabet Test - 1


Description
This mock test of Olympiad Test: Alphabet Test - 1 for Class 7 helps you for every Class 7 entrance exam. This contains 10 Multiple Choice Questions for Class 7 Olympiad Test: Alphabet Test - 1 (mcq) to study with solutions a complete question bank. The solved questions answers in this Olympiad Test: Alphabet Test - 1 quiz give you a good mix of easy questions and tough questions. Class 7 students definitely take this Olympiad Test: Alphabet Test - 1 exercise for a better result in the exam. You can find other Olympiad Test: Alphabet Test - 1 extra questions, long questions & short questions for Class 7 on EduRev as well by searching above.
QUESTION: 1

Direction: Arrange the given words in alphabetical order and choose the one that comes first. 

Solution:

waiting, wanting, watching, waving. 

QUESTION: 2

Direction: Arrange the given words in alphabetical order and choose the one that comes first.​

Solution:

Lapse, Laurel, Leave, Leisure. 

QUESTION: 3

Direction: Arrange the given words in alphabetical order and choose the one that comes first.

Solution:

Project, Property, Protein, Proverb.

QUESTION: 4

Direction: Arrange the given words in alphabetical order and choose the one that comes first.

Solution:

Dissect, Dissipate, Dissociate, Distract.

QUESTION: 5

Direction: Arrange the given words in alphabetical order and choose the one that comes first.

Solution:

Pagan, Page, Pageant, Palate.

QUESTION: 6

Direction: Arrange the given words in alphabetical order and tick the one that comes last.

Solution:

Mink, Murder, Murmer, Music.

QUESTION: 7

Direction: Arrange the given words in alphabetical order and tick the one that comes last.

Solution:

Marigold, Marine, Marital, Maritime.

QUESTION: 8

Direction: Arrange the given words in alphabetical order and tick the one that comes last.

Solution:

Premium, Prevent, Preview, Previous.

QUESTION: 9

Direction: Arrange the given words in alphabetical order and tick the one that comes last.

Solution:

Latent, Latitude, Lattice, Launch.

QUESTION: 10

Direction: Arrange the given words in alphabetical order and tick the one that comes last.

Solution:

Backing, Banishing, Barricading, Bathing.

Similar Content

Related tests