Olympiad Test: Odd One Out - 1


10 Questions MCQ Test Mathematical Olympiad Class 8 | Olympiad Test: Odd One Out - 1


Description
Attempt Olympiad Test: Odd One Out - 1 | 10 questions in 20 minutes | Mock test for Class 8 preparation | Free important questions MCQ to study Mathematical Olympiad Class 8 for Class 8 Exam | Download free PDF with solutions
QUESTION: 1

Direction: Choose the odd one from the given group.

Solution:

Spanner is used by carpenter and all other tools are used by gardener.

QUESTION: 2

Direction: Choose the odd one from the given group.

Solution:

All except oasis are related to sea.

QUESTION: 3

Direction: Choose the odd one from the given group.

Solution:

All except Appendix are bones of our body.

QUESTION: 4

Direction: Choose the odd one from the given group.

Solution:

Siachen is a glacier, but all other are lakes.

QUESTION: 5

Direction: Choose the odd one from the given group.

Solution:

All except Physics are branch of Physics.

QUESTION: 6

Direction: Choose the odd one from the given group.

Solution:

All others are electronic devices.

QUESTION: 7

Direction: Choose the odd one from the given group.

Solution:

All other are two dimensional figures.

QUESTION: 8

Direction: Choose the odd one from the given group.

Solution:

All except oil are used to join two things.

QUESTION: 9

Direction: Choose the odd one from the given group.

Solution:

All others are part of state.

QUESTION: 10

Direction: Choose the odd one from the given group.

Solution:

All others are synonyms.

Use Code STAYHOME200 and get INR 200 additional OFF
Use Coupon Code