Olympiad Test: Odd And Out - 2


10 Questions MCQ Test Science Olympiad Class 8 | Olympiad Test: Odd And Out - 2


Description
Attempt Olympiad Test: Odd And Out - 2 | 10 questions in 20 minutes | Mock test for Class 8 preparation | Free important questions MCQ to study Science Olympiad Class 8 for Class 8 Exam | Download free PDF with solutions
QUESTION: 1

Choose the odd numeral group

Solution:

All other numbers are perfect square.

QUESTION: 2

Choose the odd numeral group

Solution:

All other numbers are perfect cube of a number.

QUESTION: 3

Choose the odd numeral group

Solution:

The sum of first three digits is same as unit’s digit in each number.

QUESTION: 4

Choose the odd numeral group

Solution:

The sum of all digits in any number is an odd number.

QUESTION: 5

Choose the odd numeral group

Solution:

Sum of all digits is 28.

QUESTION: 6

Choose the odd numeral group

Solution:

The sum of first and last digit is same as sum of the second and third digit.

QUESTION: 7

Choose the odd numeral group

Solution:

In all three numbers, the last digit is twice the first digit.

QUESTION: 8

Choose the odd numeral group

Solution:

In all three numbers, the sum of first and second digit is same as sum of third and fourth digit.

QUESTION: 9

Choose the odd numeral pair/group.

Solution:

In all three except (d), second number is obtained by arranging the digits in decreasing order.

QUESTION: 10

Choose the odd numeral pair/group.

Solution:

In all three pairs, sum of digits of both the numbers is equal.

Use Code STAYHOME200 and get INR 200 additional OFF
Use Coupon Code