Test: No Men Are Foreign


10 Questions MCQ Test English Class 9 | Test: No Men Are Foreign


Description
Attempt Test: No Men Are Foreign | 10 questions in 20 minutes | Mock test for Class 9 preparation | Free important questions MCQ to study English Class 9 for Class 9 Exam | Download free PDF with solutions
QUESTION: 1

What should we remember?     

Solution:

both (A) and (B)

QUESTION: 2

A single body breathes beneath all ………..    

Solution:

uniforms                  

QUESTION: 3

In the end, we all shall lie in     

Solution:

earth

QUESTION: 4

What are all people aware of?     

Solution:

all of the above

QUESTION: 5

What are we doing to the human earth?    

Solution:

defiling        

QUESTION: 6

We should hate?   

Solution:

we should hate none

QUESTION: 7

What message does the poet want to convey in the poem ‘No Men Are Foreign’?  

Solution:

all men are our brothers       

QUESTION: 8

Who is the poet of the poem ‘No Men Are Foreign’?   

Solution:

James Kirkup

QUESTION: 9

How can strength be won?   

Solution:

by love

QUESTION: 10

What should we not do to others?      

Solution:

hate     

Use Code STAYHOME200 and get INR 200 additional OFF
Use Coupon Code