Test: Reach For The Top - 2


10 Questions MCQ Test English Class 9 | Test: Reach For The Top - 2


Description
Attempt Test: Reach For The Top - 2 | 10 questions in 20 minutes | Mock test for Class 9 preparation | Free important questions MCQ to study English Class 9 for Class 9 Exam | Download free PDF with solutions
QUESTION: 1

Maria Sharapova belongs to

Solution:

Russia

QUESTION: 2

Which game is Maria Sharapova attached to?

Solution:

tennis

QUESTION: 3

When did Maria Sharapova get the world number one position in women’s tennis? 

Solution:

22 August 2005 

QUESTION: 4

Where was Maria sent to learn tennis?

Solution:

the United States               

QUESTION: 5

Who went to the United States with Maria? 

Solution:

her father

QUESTION: 6

How did the senior tennis players in the United States training centre treat her? 

Solution:

badly     

QUESTION: 7

 Depressing treatment in the U.S made Maria :   

Solution:

tough

QUESTION: 8

Which title did Maria win in 2004?    

Solution:

Wimbledon         

QUESTION: 9

Maria is associated with    

Solution:

Siberia  

QUESTION: 10

Maria Sharapova expresses her desire to play for :       

Solution:

Russia

Use Code STAYHOME200 and get INR 200 additional OFF
Use Coupon Code