Test: Correct Uses Of Prepositions


10 Questions MCQ Test English Class 6 (Honeysuckle) | Test: Correct Uses Of Prepositions


Description
This mock test of Test: Correct Uses Of Prepositions for Class 6 helps you for every Class 6 entrance exam. This contains 10 Multiple Choice Questions for Class 6 Test: Correct Uses Of Prepositions (mcq) to study with solutions a complete question bank. The solved questions answers in this Test: Correct Uses Of Prepositions quiz give you a good mix of easy questions and tough questions. Class 6 students definitely take this Test: Correct Uses Of Prepositions exercise for a better result in the exam. You can find other Test: Correct Uses Of Prepositions extra questions, long questions & short questions for Class 6 on EduRev as well by searching above.
QUESTION: 1

Fill in the blanks with appropriate prepositions. 

This material is different ____________ that.

Solution:

This material is different from that.

QUESTION: 2

Fill in the blanks with appropriate prepositions. 

This is a comfortable house to live ___________

Solution:

This is a comfortable house to live in.

QUESTION: 3

Fill in the blanks with appropriate prepositions. 

You should explain this __________ them.

Solution:

You should explain this to them.

QUESTION: 4

Fill in the blanks with appropriate prepositions. 

They are called ______________ different names.

Solution:

They are called by different names.

QUESTION: 5

Fill in the blanks with appropriate prepositions. 

He has been absent _____________ Monday.

Solution:

He has been absent since Monday.

QUESTION: 6

Fill in the blanks with appropriate prepositions. 

We should not spend money _____________ luxuries.

Solution:

We should not spend money on luxuries.

QUESTION: 7

Fill in the blanks with appropriate prepositions. 

I haven’t been to the theatre ____________ a long time.

Solution:

I haven’t been to the theatre for a long time.

QUESTION: 8

Fill in the blanks with appropriate prepositions.

I gave him a chair to sit ____________

Solution:

I gave him a chair to sit on.

QUESTION: 9

Fill in the blanks with appropriate prepositions. 

He goes ___________ school by car.

Solution:

 He goes to school by car.

QUESTION: 10

Fill in the blanks with appropriate prepositions. 

The new term begins ___________ June 1st.

Solution:

The new term begins on June 1st.

Similar Content

Related tests