Test: Bepin Choudhury’s Lapse Of Memory - 1


15 Questions MCQ Test English Honeydew Class 8 | Test: Bepin Choudhury’s Lapse Of Memory - 1


Description
This mock test of Test: Bepin Choudhury’s Lapse Of Memory - 1 for Class 8 helps you for every Class 8 entrance exam. This contains 15 Multiple Choice Questions for Class 8 Test: Bepin Choudhury’s Lapse Of Memory - 1 (mcq) to study with solutions a complete question bank. The solved questions answers in this Test: Bepin Choudhury’s Lapse Of Memory - 1 quiz give you a good mix of easy questions and tough questions. Class 8 students definitely take this Test: Bepin Choudhury’s Lapse Of Memory - 1 exercise for a better result in the exam. You can find other Test: Bepin Choudhury’s Lapse Of Memory - 1 extra questions, long questions & short questions for Class 8 on EduRev as well by searching above.
QUESTION: 1

At Kalicharan’s Bepin Babu bought the books of

Solution: At Kalicharan’s Bepin Babu bought books of cheap literature.

QUESTION: 2

The man who talked to Bepin Babu at Kalicharan’s was

Solution: The man who talked to Bepin Babu at Kalicharan was an actor.

QUESTION: 3

Dinesh Mukerji was

Solution: Dinesh Mukerji was an accomplice of Chuni Lai.

QUESTION: 4

Parimal Ghosh was successful in making Bepin Babu

Solution: Parimal Ghosh was successful in making Bepin Babu think that there might be something wrong with his mind.

QUESTION: 5

Bepin Babu took a look at his right knee to

Solution: Bepin Babu took a look at his right knee to be sure that Ghosh was wrong.

QUESTION: 6

Bepin Babu remembered

Solution: Bepin Babu remembered that Haridas had left for Japan.

QUESTION: 7

Bepin Babu didn’t want to visit Mr. Mukerji because

Solution: Bepin Babu didn’t want to visit Mr. Mukerji because Mukerji would conclude he was going nuts.

QUESTION: 8

Bepin Babu’s telephone to Mr. Mukerji

Solution: Bepin Babu’s telephone to Mr. Mukerji added to his worries.

QUESTION: 9

Bepin Babu returned early from his office because

Solution: Bepin Babu returned early from his office because Mukerji’s conversation had disturbed him.

QUESTION: 10

Chuni Lai came to visit Bepin Babu again and again because

Solution: Chuni Lai came to visit Bepin Babu again and again because he wanted him to help him get a job.

QUESTION: 11

Dr. Chanda called Bepin Babu’s case a peculiar one because of ___

Solution: Dr. Chanda called Bepin Babu’s case a peculiar one because of lapse of memory.

QUESTION: 12

Bepin Choudhury’s biggest fears concerning his present condition was __

Solution: Bepin Choudhury’s biggest fear concerning his present condition was getting insane.

QUESTION: 13

__ kept turning up like a bad penny.

Solution: Chunilal kept turning up like a bad penny.

QUESTION: 14

Chunni Lai fixed up railway booking for Ranchi as he was a ___

Solution: Chunni Lai fixed up railway booking for Ranchi as he was a tourist guide.

QUESTION: 15

What is the relationship between Bepin Choudhury and the speaker?

Solution: Bepin Choudary and the speaker are friends.