Test: Macavity: The Mystery Cat - 1


10 Questions MCQ Test English Honeydew Class 8 | Test: Macavity: The Mystery Cat - 1


Description
This mock test of Test: Macavity: The Mystery Cat - 1 for Class 8 helps you for every Class 8 entrance exam. This contains 10 Multiple Choice Questions for Class 8 Test: Macavity: The Mystery Cat - 1 (mcq) to study with solutions a complete question bank. The solved questions answers in this Test: Macavity: The Mystery Cat - 1 quiz give you a good mix of easy questions and tough questions. Class 8 students definitely take this Test: Macavity: The Mystery Cat - 1 exercise for a better result in the exam. You can find other Test: Macavity: The Mystery Cat - 1 extra questions, long questions & short questions for Class 8 on EduRev as well by searching above.
QUESTION: 1

“His brow is deeply lined with _____”

Solution: “His brow is deeply lined with thought”

QUESTION: 2

What happens when you think he is half asleep?

Solution: When you think he is half asleep, he is half awake.

QUESTION: 3

How would you identify Macavity when you see him?

Solution: You would know him for his sunken eyes.

QUESTION: 4

“For he’s the _________ who can defy the Law”

Solution:

“For he’s the master criminal who can defy the Law”

QUESTION: 5

Who is the poet of the poem “Macavity: The Mystery Cat”?

Solution: T.S. Eliot is the poet of the poem “Macavity: The Mystery Cat”

QUESTION: 6

How does the poet describe him?

Solution: The poet describes him as a hidden paw, master criminal and monster of depravity.

QUESTION: 7

“He’s a _____ in feline shape”

Solution: “He’s a fiend in feline shape”

QUESTION: 8

He sways his head from side to side like a __________.

Solution: He sways his head from side to side like a snake.

QUESTION: 9

Which of his powers would make a fakir stare?

Solution:

His power of levitation would make a fakir stare.

QUESTION: 10

“He’s the bafflement of __________”

Solution: “He’s the bafflement of scotland yard. ”