Test: The Great Stone Face 1 - 1


15 Questions MCQ Test English Honeydew Class 8 | Test: The Great Stone Face 1 - 1


Description
This mock test of Test: The Great Stone Face 1 - 1 for Class 8 helps you for every Class 8 entrance exam. This contains 15 Multiple Choice Questions for Class 8 Test: The Great Stone Face 1 - 1 (mcq) to study with solutions a complete question bank. The solved questions answers in this Test: The Great Stone Face 1 - 1 quiz give you a good mix of easy questions and tough questions. Class 8 students definitely take this Test: The Great Stone Face 1 - 1 exercise for a better result in the exam. You can find other Test: The Great Stone Face 1 - 1 extra questions, long questions & short questions for Class 8 on EduRev as well by searching above.
QUESTION: 1

The Great Stone Face was

Solution: The Great Stone Face was miles away from it.

QUESTION: 2

The Great Stone Face was made by

Solution: The Great Stone Face was made by nature.

QUESTION: 3

Many people believed that the valley was fertile because

Solution: Many people believed that the valley was fertile because of the grace of the Great Stone Face.

QUESTION: 4

The old prophecy was that one day

Solution: The old prophecy was that one day a man with that face would appear in the valley.

QUESTION: 5

Ernest’s mother was

Solution: Ernest’s mother was affectionate and thoughtful.

QUESTION: 6

To Ernest the Great Stone Face was

Solution: Earnest believed the great stone face was his teacher only.

QUESTION: 7

When Ernest’s work of the day was over he

Solution: When Ernest’s work of the day was over he would stand for hours before the Great Stone Face.

QUESTION: 8

Gather gold was a

Solution: Gather gold was a rich man.

QUESTION: 9

What role had the Great Stone Face assumed in Ernest’s life?

Solution: The Great Stone Face played a role of teacher in Ernest’s life.

QUESTION: 10

What sentiments were expressed by the Great Stone Face?

Solution: Sympathy was expressed by the Great stone.

QUESTION: 11

What did Ernest do regularly at the end of each day?

Solution: Ernest gazed upon the Great Stone Face at the end of each day.

QUESTION: 12

How many times did the people think the prophecy to come true?

Solution: Twice the people think the prophecy to come true.

QUESTION: 13

What was the occupation of Blood and Thunder?

Solution: Blood and Thunder were soldiers.

QUESTION: 14

What rank did Blood and Thunder hold?

Solution: Blood and Thunder held the rank of a General.

QUESTION: 15

Why did he wish to return to the native valley?

Solution: He wihed to return to the native valley to reflex.

Related tests