Test: The Summit Within - 1


10 Questions MCQ Test English Honeydew Class 8 | Test: The Summit Within - 1


Description
This mock test of Test: The Summit Within - 1 for Class 8 helps you for every Class 8 entrance exam. This contains 10 Multiple Choice Questions for Class 8 Test: The Summit Within - 1 (mcq) to study with solutions a complete question bank. The solved questions answers in this Test: The Summit Within - 1 quiz give you a good mix of easy questions and tough questions. Class 8 students definitely take this Test: The Summit Within - 1 exercise for a better result in the exam. You can find other Test: The Summit Within - 1 extra questions, long questions & short questions for Class 8 on EduRev as well by searching above.
QUESTION: 1

Standing on Everest, Ahluwalia was filled with the emotion of

Solution: Standing on Everest, Ahluwalia was filled with the emotion of much humility.

QUESTION: 2

According to Ahluwalia the man who returns after climbing the mountains is a

Solution: According to Ahluwalia the man who returns after climbing the mountains is a changed man.

QUESTION: 3

People climb mountains because they

Solution: People climb mountains because they feel happy in overcoming obstacles.

QUESTION: 4

Ahluwalia says that mountains are

Solution: Ahluwalia says that mountains are nature at its best.

QUESTION: 5

Seeing a mountain peak from a distance Ahluwalia feels that

Solution: Seeing a mountain peak from a distance Ahluwalia feels that it offers a challenge which is difficult to resist.

QUESTION: 6

While climbing the mountains, the climbers get inspiration from

Solution: While climbing the mountains, the climbers get inspiration from each other.

QUESTION: 7

A climber bows down to God

Solution: A climber bows down to God when he reaches the top.

QUESTION: 8

Name the mountain where the writer had climbed.

Solution: The writer has climbed Mount Everest.

QUESTION: 9

How does the experience of the other summit change one completely?

Solution: The summit makes the writer more conscious and aware.

QUESTION: 10

What are the three necessary qualities to reach the summit?

Solution: A person must have Endurance, persistence and willpower to be successful to reach summit.

Related tests