Test: This Is Jody Fawn - 1


10 Questions MCQ Test English Honeydew Class 8 | Test: This Is Jody Fawn - 1


Description
This mock test of Test: This Is Jody Fawn - 1 for Class 8 helps you for every Class 8 entrance exam. This contains 10 Multiple Choice Questions for Class 8 Test: This Is Jody Fawn - 1 (mcq) to study with solutions a complete question bank. The solved questions answers in this Test: This Is Jody Fawn - 1 quiz give you a good mix of easy questions and tough questions. Class 8 students definitely take this Test: This Is Jody Fawn - 1 exercise for a better result in the exam. You can find other Test: This Is Jody Fawn - 1 extra questions, long questions & short questions for Class 8 on EduRev as well by searching above.
QUESTION: 1

Jody was worried about

Solution: Jody was worried about the fawn.

QUESTION: 2

Penny felt hemmed in

Solution: Penny felt hemmed in when Jody asked him how he was feeling.

QUESTION: 3

Jody feared that his parents might not allow him to bring the fawn home because

Solution: Jody feared that his parents might not allow him to bring the fawn home because of the expenses to feed the animal.

QUESTION: 4

Jody’s mother held the coffee pot in mid-air. It shows that

Solution: Jody’s mother held the coffee pot in mid-air. It shows that she was stunned at what Jody had said.

QUESTION: 5

Dr. Wilson and Mill supported

Solution: Dr. Wilson and Mill supported Jody.

QUESTION: 6

A male fawn is the one on whom

Solution: A male fawn is the one on whom the spots are all in a line.

QUESTION: 7

Jody sent Mill-wheel back because

Solution: Jody sent Mill-wheel back because he wanted to be alone with the fawn.

QUESTION: 8

The buzzard is

Solution: The buzzard is a large bird like the vulture.

QUESTION: 9

Who is the main speaker?

Solution: Jody is the main speaker.

QUESTION: 10

While carrying the fawn back home, Jody was afraid because he thought ?

Solution: While carrying the fawn back home, Jody was afraid because he thought the fawn may get out of control.

Related tests