Test: How The Camel Got His Hump


15 Questions MCQ Test English (It so Happened) Class 8 | Test: How The Camel Got His Hump


Description
This mock test of Test: How The Camel Got His Hump for Class 8 helps you for every Class 8 entrance exam. This contains 15 Multiple Choice Questions for Class 8 Test: How The Camel Got His Hump (mcq) to study with solutions a complete question bank. The solved questions answers in this Test: How The Camel Got His Hump quiz give you a good mix of easy questions and tough questions. Class 8 students definitely take this Test: How The Camel Got His Hump exercise for a better result in the exam. You can find other Test: How The Camel Got His Hump extra questions, long questions & short questions for Class 8 on EduRev as well by searching above.
QUESTION: 1

Camel lived in the Howling Desert because

Solution: Camel lived in the Howling Desert because he didn’t want to work for men.

QUESTION: 2

The Dog went to the Camel

Solution: The dog came to the camel with a stick in his mouth.

QUESTION: 3

The Ox asked the Camel

Solution: The Ox asked the Camel to plough the field like everyone else.

QUESTION: 4

Man called the Horse, the Dog and the Ox together and asked them

Solution: Man called the Horse, the Dog and the Ox together and asked them to work double time.

QUESTION: 5

The Camel

Solution: The Camel laughed at the panchayat and said “Humph”.

QUESTION: 6

The Djinn came to the Panchayat

Solution: The Djinn came to the Panchayat rolling in the cloud of dust.

QUESTION: 7

Who complained against the camel to the Djinn ?

Solution: The Ox and the Horse complained against the camel to the Djinn.

QUESTION: 8

When the Djinn went to the Camel

Solution: When the Djinn went to the Camel he found him looking at his own reflection in the pool of water.

QUESTION: 9

Why did the camel live in the middle of the desert?

Solution: The camel lived in the desert because he did not want to work.

QUESTION: 10

How did the Djinn know the horse was complaining against the camel?

Solution: The Djinn knew that the horse was complaining against the camel because he said that it had long legs and a long neck.

QUESTION: 11

The camel said, “Humph” repeatedly. How did it affect him?

Solution: Whenever the camel said, “Humph”, His back suddenly grew a lump.

QUESTION: 12

“…he has never yet learnt to behave”. In the light of this, what is the writer’s opinion about the camel?

Solution: These lines describe the camel as a lazy animal.

QUESTION: 13

What tasks, do you think, were assigned to the dog and the ox?

Solution: The dog was asked to fetch things and the ox to plough fields.

QUESTION: 14

What made the dog, the horse and the ox very angry?

Solution: The dog, the horse, and the ox got angry because the camel didn’t work so they had to work double-time.

QUESTION: 15

The camel was looking at his own reflection in the pool. What does it suggest to you about the camel?

Solution: This suggests that the camel was proud of his looks.

Related tests